fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Είμαι πολύ χαρούμενη για το Best Looks post αυτής της εβδομάδας και αυτό επειδή έχουμε πολύ στυλάτους followers! Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε  κι εσείς μαζί μου όταν δείτε τα πιο κάτω outfits!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:


Ένα τέλειο outfit από την Τιμοθέα! Μου άρεσε πολύ η ιδέα της που έβαλε μαύρη ζώνη πάνω από το sweater της και τόνισε τη μέση της και έκανε το oversized τρικό της mini φόρεμα! Οι over the knee μπότες της ήταν η ιδανικότερη επιλογή με αυτό το τρικό και αυτό γιατί εκτός από το γεγονός ότι την κάνουν πολύ sexy, της δίνουν και πάρα πολύ στυλ! Perfect!

A photo posted by @strictlystylish on

Ένα πολύ ωραίο day outfit από τον Stricty-stylish! Το σκούρο κόκκινο ζιβάγκο του σε πιο loose μορφή ταίριαξε τέλεια με την μπλε φόρμα του και την ζακέτα του σε ίδια απόχρωση! Τα round γυαλιά ηλίου του, τού δίνουν πολύ στυλ! Μπορεί να είναι ένα πιο casual look, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητήσεις κανείς ότι είναι πολύ στυλάτο! Ακολουθήστε τον στο blog που έχει για πολύ στυλάτα posts! ??

3
Despina Phoebe 


Ένα καταπληκτικό street style outfit από την Δέσποινα! Tα high waisted mom jeans της έχουν μια από τις πιο τέλειες αποχρώσεις που βρίσκεις σε jeans! Tο oversized πουλόβερ της σε χακί χρώμα, φώτισε τα μάτια της και το προσωπό της! Επίσης φοράει μια πολύ ωραία απόχρωση lipstick! Λάτρεψα που έβαλε μαύρη ζώνη στο παντελόνι και τόνισε τη μέση της! Ταίριαξε τέλεια το όλο στυλ της με το hairstyle της! Γενικά αυτό το στυλ μου θυμίζει πολύ street style Aγγλίας! Τέλεια! ??

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending