fbpx

Τι παράδοξο συμβαίνει με το όνομα Dembele στο ποδόσφαιρο;

Είχαμε ασχοληθεί παλαιότερα με οικογένειες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο. Είτε είναι σχέση πατέρας με γίο ή αδέλφια υπάρχουν οικογένειες σε όλο τον κόσμο που μπορούν να περηφανεύονται πως είναι ποδοσφαιρικές. Υπάρχει όμως και ένα όνομα που ενώ είναι κοινό σε 4 ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία απόλύτως συγγένεια!

Στο σημερίνο άρθρο θα ασχοληθώ με το παράδοξο που συμβαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου γύρω απο το όνομα Dembélé και την φρενίτιδα που έχουν δημιουργήσει αυτοί οι 4 ποδοσφαιριστές με τα κατορθώματα τους!

Συνεχίστε το διάβασμα του αρθρου για να τους γνωρίσετε και εσείς!

 

1
Mousa Dembélé, ο γηραιότερος!

Ο Βέλγος της Tottenham χαρακτηρίζεται ως ένας απο τους καλύτερους box – to – box μέσους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο! Έχει ασταμάτητα τρεξίματα και είναι από αυτούς που θα μαρκάρουν με μανία κάθε επιθετικό, θα κλέψουν μπάλες και θα κόψουν επιθέσεις μοιράζοντας παράλληλα παιχνίδι για την δική τους ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι που και που εμφανίζεται και στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει!

2
Ousmane Dembélé

O 19χρονος Γάλλος, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία ως επιθετικός κορυφής αλλά και ως εξτρεμ, έχει κάνει ήδη την Ευρώπη να παραμιλά και να απλώνει χρυσάφι στα πόδια του! Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος αφού στην καλοκαιρινή μεταγγραφική περίοδο μεταπήδησε απο την Rennes, απο την και οποία ξεκίνησε την καριέρα του, στην πρώτη ομάδα της Borussia Dortmund. Φημολογείται πως οι Βεστφαλοί έχουν ξοδέψει 15 εκατομμύρια για χάρη του νεαρού άσου!

3
Moussa Dembélé, o νεότερος

Ο επίσης 20χρονος Γάλλος επιθετικός μέχρι πρότινος έπαιζε στην αγγλική Fulham ωστόσο πήρε μεταγγραφή για τους Κέλτες της Σκωτίας. Εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του με αποκορύφωμα τα δύο γκολ στο παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League ανάμεσα στην Celtic και την Manchester City. Παιχνίδι στο οποίο η Celtic ήταν εξαιρετική και πήρε την ισοπαλία (3-3)!

4
Karamoko Dembélé

Ο μπόμπιρας της παρέας αφού είναι μόλις 13 χρονών! Θα αναρωτιέστε γιατί τον συμπεριέλαβα ανάμεσα στους άλλους 3. Ο μικρός αυτός είναι γεννημένος στο Λονδίνο και έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Celtic. Το εκπληκτικό μαζί του είναι πως σε αυτή την αρκετά νεαρή ποδοσφαιρική ηλικία είναι βασικό στέλεχος της Celtic U21 και έχει λάβει μέρος σε αγώνες με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των U16 της Σκωτίας και των U15 της Αγγλίας.
Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι ένα τεράστιο ταλέντο υπάρχει στο σώμα του μικρού Karamoko;

Όλα αυτά, γύρω απο το όνομα Dembele και τo αγαπημένο μας άθλημα. Πραγματικά εκπληκτικό, ε;

 

Δες επίσης: Οικογένειες με στυλ ποδοσφαιρικό! (Cyprus version)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending