fbpx

10 ξένα hit τραγούδια που ΔΕΝ θα πιστεύεις ότι είναι κιόλας 10 χρονών!

Τα χρόνια μπορεί να περνάνε, αλλά ορισμένα τραγούδια ακόμα ακούγονται στο ραδιόφωνο και εμείς εξακολουθούμε να τα αγαπάμε και να χορεύουμε στο άκουσμά τους, όπως όταν ήμασταν πιο μικροί στα parties των φίλων μας!

Πάμε λοιπόν να νιώσουμε λίγο “μεγάλοι” ανακαλύπτοντας 10 τραγούδια που κυκλοφόρησαν το 2007 και άφησαν το στίγμα τους, με αποτελέσμα να τα ακούμε μέχρι σήμερα!

Δες τα παρακάτω:

 

1
Rihanna ft. Jay Z – “Umbrella”

Με ημερομηνία κυκλοφορίας 29 Μαρτίου 2007, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλέον πασίγνωστης Rihanna, φέτος κλείνει 10 χρόνια! Περιττό να αναφέρω ότι στην Ισπανία έγινε 8 φορές πλατινένιο – και όχι μόνο…!

2
Beyoncé ft. Shakira – “Beautiful Liar”

Μία συνεργασία που είχε κυριολεκτικά καθηλώσει τους μουσικόφιλους το 2007 ήταν αυτή της Beyoncé με τη Shakira. Δύο από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες παγκοσμίως συνεργάστηκαν για την τεράστια αυτή επιτυχία, η οποία κυκλοφόρησε στις 12 Φεβρουαρίου 2007.

3
Leona Lewis – “Bleeding Love”

Η νικήτρια του 3ου κύκλου του Βρετανικού X Factor κατάφερε να εκτοξεύσει κυριολεκτικά την καριέρα της με την κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού τον Οκτώβριο του 2007. Η επιτυχία που γνώρισε ήταν φυσικά τεράστια, αφού το single έγινε πλατινένιο σε 9 χώρες και χρυσό σε 3.

4
Linkin Park – “What I’ve Done”

Το συγκεκριμένο σίγουρα το θυμούνται οι rockάδες. Κυκλοφόρησε στις 2 Απριλίου 2007 και γνώρισε τεράστια επιτυχία, όπως επίσης και αρκετά άλλα κομμάτια των Linkin Park.

5
Sean Kingston – “Beautiful Girls”

Ο Τζαμαϊκανός Sean Kingston έκανε το ντεμπόυτο το στη μουσική βιομηχανία με ένα τραγούδι με επιρροές από τη reggae και κατάφερε να σκαρφαλώσει στις κορυφές των charts το 2007, μετά τις 26 Μαΐου 2007, οπότε και κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο κομμάτι.

6
James Blunt – “1973”

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κομμάτι δεν γνώρισε την τεράστια αναγνωρισιμότητα ορισμένων από τα παραπάνω τραγούδια, υπήρξε ένα από τα πιο πολυακουσμένα singles του 2007. Έπειτα από την κυκλοφορία του στις 23 Ιουλίου 2007, εξακολουθεί να ακούγεται έστω και αραιά στα ραδιόφωνα.

7
Fergie – “Big Girls Don’t Cry”

Η γυναικεία φωνή των Black Eyed Peas, Fergie, πέτυχε με το τραγούδι αυτό να γίνει γνωστή και ως solo ερμηνεύτρια. Μετά την κυκλοφορία του στις 22 Μαΐου 2007, το κομμάτι έγινε πλατινένιο 5 φορές στην Αυστραλία και 4 φορές στις Ηνωμένες Πολιτείες!

8
Alicia Keys – “No One”

Με ημερομηνία κυκλοφορίας την 11η Σεπτεμβρίου 2007, το παραπάνω τραγούδι της Alicia Keys συνεχίζει να βρίσκεται στα playlists πολλών ραδιοφωνικών σταθμών. Η επιτυχία που γνώρισε ήταν φυσικά τεράστια, με 4 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2014!

9
Avril Lavigne – “Girlfriend”

Είναι ένα καθαρά “girly teenage” τραγούδι, το οποίο ωστόσο, μετά την πρώτη επίσημή του κυκλοφορία στις 27 Φεβρουαρίου του 2007, χάρισε τεράστιες διακρίσεις στην Avril Lavigne και φυσικά, μία διασημότητα αξιοζήλευτη!

10
Maroon 5 – “Makes Me Wonder”

Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα το οποίο εξακολουθεί να βγάζει νέα τραγούδια (και γενικότερα, ό,τι κυκλοφορεί δικό τους δεν μπορεί  παρά να είναι hit) στις 27 Μαρτίου 2007 κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο single. Γνώρισε φυσικά τεράστια επιτυχία και έγινε πλατινένιο σε Αυστραλία και Καναδά!

Μπορεί στη σκέψη ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που τα ακούγες συνέχεια να νιώθεις μεγάλος. Αλλά αυτό που μετρά είναι να τα απολαμβάνεις όπως τότε!

Εσύ ακούς ακόμα και σήμερα μερικά από αυτά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending