fbpx

Get the look: Αντίγραψα κι εγώ το look 2 διάσημων fashion bloggers!

Το Dress like a fashion blogger παίρνει άλλη μορφή. Αυτή τη φορά δε σου δείχνω απλά ένα οδηγό με το πού μπορείς να βρεις παρόμοια ρούχα με αυτά των διάσημων fashion bloggers.

Στο Get the look, θα ντύνομαι εγώ η ίδια και θα σου παρουσιάζω ιδέες για το πώς μπορείς να ντυθείς παρόμοια, αλλά κυρίως πώς μπορείς εσύ να προσαρμοστείς σε κάτι «έτοιμο» που φόρεσε κάποιος άλλος, βάζοντας το δικό σου στυλ και προσωπικότητα. Αυτό πιστεύω είναι και το κλειδί σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου· να βάζεις την δική σου πινελιά.

Τα outfits από τα οποία εμπνεύστηκα δεν είναι πανομοιότυπα με αυτά που επέλεξα εγώ να φορέσω, αλλά ακολούθησα την κύρια ιδέα και προσπάθησα με τα ρούχα που ήδη είχα να τα αναδημιουργήσω.

Πάμε να τα δούμε:

1
Άντρια Αλετράρη

Επέλεξα ένα outfit από την γνωστή Κύπρια fashion blogger, Άντρια Αλετράρη, που μου άρεσε πάρα πολύ και πίστευα ότι είχα ό, τι χρειαζόταν για να το αναδημιουργήσω, με τον δικό μου τρόπο βέβαια. Έτσι, φόρεσα το γκρίζο culotte jumpsuit μου και από μέσα ένα μαύρο τρικό (αντί κόκκινο) με μανίκια-καμπάνα (bell-sleeves) και frills.

Πρόσθεσα μια ζώνη και από κάτω τα μαύρα μποτάκια μου (αντί high heels). Από μέσα φορούσα δικτυωτό καλσόν το οποίο όμως δυστυχώς δεν φαινόταν!

Get my look:

 Culotte jumpsuit

Τρικό

Ζώνη

Μποτάκια

2
Emily Luciano

Το δεύτερο outfit είναι πολύ στα δικά μου γούστα και ήξερα από την πρώτη στιγμή που το είδα ότι ήθελα να το αναδημιουργήσω. Δεν είχα το ίδιο καφέ σακάκι και έτσι επέλεξα να μείνω στους ίδιους χρωματικούς τόνους, αλλά με ένα τρικό. Embroidered φούστα, διχτυωτό καλσόν (αντί διάφανο) και μαύρα μποτάκια ήταν όλα όσα χρειάστηκα για να αντιγράψω το look της Emily.

Get my look:

Embroidered φούστα 1

Embroidered φούστα 2

Καμελό τρικό

Quote της εβδομάδας:

” Don’t dress for fashion. Dress for yourself.”


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger: 3 outfits της Arielle Noa που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending