fbpx

4 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο midi φόρεμά σου!

Ευκολοφόρετο και  άνετο το midi black dress αποτελεί αναπόσπαστο θα έλεγα στοιχείο κάθε γυναικείας ντουλάπας. Είναι το ρούχο που με μερικές εναλλαγές  και προσθήκες μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πάντα και παντού.

Μπορεί ναι μεν να μοιάζει κλασσικό σαν κομμάτι όμως με μικρές τσαχπινιές μπορεί να δείξει  και μια άλλη του πλευρά.

Δείτε 4 τρόπους που μπορείτε να βάλετε το midi μαύρο φορεμά σας:

1
Midi black dress + ζιβάγκο

Συνδυάζοντας το μαύρο midi dress σας με ένα oversized ζιβάγκο αμέσως μεταμορφώνεται σε ένα πιο cool και street style look το οποίο αγαπάμε ιδιαίτερα μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό.

Άσε που μ’ αυτόν τον τρόπο δημιουργείται και ένα άψογο layering που είναι must αυτή την σεζόν. Το σύνολο ολοκληρώνεται με την προσθήκη μαύρων δερμάτινων ή καστόρινων ankle boots και έτσι θα είναι ακόμη πιο τέλειο.

2
Midi black dress + δερμάτινο σακάκι

Η πιο εύκολη και τέλεια λύση είναι να προσθέσετε στο midi black dress σας ένα δερμάτινο  μαύρο σακάκι. Μ΄ αυτό τον τρόπο δίνετε μια πιο rock νότα στο φόρεμα σας και είστε έτοιμες για πρωινές και απογευματινές βόλτες.

Aν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις και να δημιουργήσετε ένα outfit όπως αυτά των διάσημων fashion bloggerς μη φύγετε απ’ το σπίτι χωρίς το fedora hat σας!

3
Midi black dress + Παλτό + Heeled Sandals

Είναι βραδάκι και είστε καλεσμένες για έξοδο, αλλά ως συνήθως δεν ξέρετε τι να βάλετε. Ε λοιπόν το midi black dress σου θα σας σώσει για ακόμη μια φορά. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας heeled sandals και ένα παλτό.

Το παλτό καλύτερα να κινείται σε πιο γήινους τόνους και  συγκεκριμένα στο beige για να δημιουργηθεί ένα πιο chic σύνολο. Φροντίστε όμως να συνδυάσετε τα χρώματα στο παλτό και  στα heeled sandals.

4
Midi black dress + Sneakers + Denim σακάκι

Το απόλυτο street style look. Απλό, άνετο αλλά και τόσο μοναδικό το συγκεκριμένο look θα αποτελέσει το αγαπημένο σας look. Είμαι σίγουρη ότι θα το προτιμάτε συχνά μιας και είναι ιδανικό look για το πανεπιστήμιο.

Το midi black dress συνδυασμένο με τα αγαπημένα σας sneakers και φυσικά με ένα jean σακάκι δεμένο στην μέση δείχνει μοναδικό. Αν είστε πολύ λεπτές, τότε το σακάκι στη μέση σας θα δώσει όγκο στο σώμα σας. Άσε που έτσι κάνετε το look σας ακόμα πιο sport. Φυσικά μπορείτε να αντικαταστήσετε το denim σακάκι με ένα army σακάκι που είναι πολύ trend.

Αυτά από έμενα και τον κόσμο της μόδας!
Περιμένω να δω τα outfits σας και να σας επιβραβεύσω κορίτσια μου!
See ya
xxx


Διάβασε επίσης: Δικτυωτό καλσόν: 3 τρόποι για να το φορέσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending