fbpx

Γνωρίστε τους C-Three: 3 νέα αγόρια μοιράζονται τα δικά τους outfits!

Γεια σας και από εμάς, τους C-Three. Έτσι για να τα πάρουμε όλα από την αρχή, είμαστε 3 κολλητοί οι οποίοι αποφασίσαμε πριν από περίπου ένα χρόνο να δημιουργήσουμε το δικό μας fashion blog, με την ονομασία C-Three (που βγαίνει από τα αρχικά μας)! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας.

Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο, αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά-πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει.

Σήμερα ετοιμάσαμε το πρώτο μας post εδώ στο StudentLife Trends:

1
Chrisis 


Επέλεξα να φορέσω το μαύρο παντελόνι μου με ένα πιο casual τρόπο γι’ αυτό και το συνδύασα με μουσταρδί top και άσπρα sneakers.

Aπό πάνω φόρεσα δύο σακάκια, το denim jacket μου και το μαύρο μπουφάν μου! Φορέστε κι εσείς το δικό σας denim jacket και από πάνω άλλο σακάκι. Δίνει πολύ στυλ!

Get this look: 

denim jacket

top

παντελόνι

sneakers

2
Constantinos

Εγώ επέλεξα να δημιουργήσω ένα casual outfit χωρίς μπουφάν. Συνδύασα το μαύρο παντελόνι μου με striped τρικό και τα άσπρα converse!

Μη φοβάστε την πολυχρωμία στα πλεκτά, αφού μπορείτε να τα συνδυάσετε εύκολα και απλά με ένα μαύρο ή τζιν παντελόνι και θα δημιουργήσετε ένα πολύ στυλάτο outfit!

Get this look: 

πλεκτό 

παντελόνι 

 converse

3
Costas

Συνδύασα το μαύρο τρικό μου με μαύρο skinny τζιν, και μαύρα sneakers. Ολοκλήρωσα το outfit μου με το καμελό παλτό μου, και δημιούργησα ένα ιδανικό outfit look για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Το παλτό είναι ένα ρούχο το οποίο είναι διαχρονικό και μπορεί να συνδυαστεί και πιο επίσημα με πουκάμισο και πιο casual με t-shirt. Το white t-shirt ανέδειξε τα σκισίματα που έχει πάνω το τρικό.

Get this look: 

παλτό  

τζιν

 πλεκτό

sneakers

Stay tuned για τα επόμενα μας posts!

 


Διάβασε επίσης: Πόσα χρώματα πρέπει να φοράς σε κάθε look σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending