fbpx

Όσα κάναμε ΟΛΟΙ πριν το party γενεθλίων μας όταν ήμασταν δημοτικό!

Πλησιάζει όλο και πιο πολύ η μέρα που περιμένουμε πώς και πώς! Μα ποια άλλη; Φυσικά αυτή των γενεθλίων μας!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αρκετοί περιμένουμε κάθε χρόνο να κλείσουμε άλλον ένα χρόνο ζωής, προσθέτοντας ένα ακόμα κεράκι στη τούρτα μας!

Θυμάσαι τι γινόταν όμως όταν πλησίαζαν τα γενέθλιά μας στα σχολικά μας χρόνια; Αρχίζαμε έγκαιρα μια μεγάλη προετοιμασία για να κάνουμε το πιο επιτυχημένο πάρτι!

Ποια ήταν η διαδικασία λοιπόν; Πάμε να δούμε!

1
Ψώνια… πολλά ψώνια

Και ειδικά ψώνια από τα JUMBO κατά προτίμηση. Γιατί ήταν από τις πιο προσιτές επιλογές σε τιμή και αυτό που είχε τα περισσότερα “αξεσουάρ” για γενέθλια.

Χάρτινα πιατάκια, ποτηράκια, καπελάκια, χαρτομάντιλα και όλα ΣΕΤ! Γιατί θέλαμε να έχουμε ένα ωραίο περιβάλλον για τα γενέθλια μας! Από τη διακόσμηση δεν θα έλειπαν πολλά πολλά χρωματιστά μπαλόνια και ένα πανό που να γράφει “The party is here” για να το βρουν πιο εύκολα οι καλεσμένοι μας.

Δεν ξεχνάμε επίσης και τις έτοιμες προσκλήσεις που τις συμπληρώναμε, καθώς και τα δωράκια που θα δώσουμε στους καλεσμένους μας για να τους ευχαριστήσουμε που ήρθαν στο πάρτυ μας.

2
Συνολάκι γενεθλίων

Εν τα γενέθλια μας! Σίουρα εθέλαμεν να λάμπουμε και να φορούμε κάτι ξεχωριστό τζιείνη τη μέρα. Γι’αυτό και εψάχναμε στα καταστήματα το πιο ωραίο κομμάτι για εμάς.

(Κάτι που τζιαι τωρά συμβαίνει βέβαια, που εμεγαλώσαμεν “τάχα” λλίο ή… έτσι να πιστεύκουμε τουλάχιστον!)

3
Παραγγελία τούρτας και φουσκωτού

Δεν θα άφηνες ζαχαροπλαστείο για ζαχαροπλαστείο, για να έβρεις την πιο ωραία γεύση τούρτας και το πιο τέλειο σχέδιο που να σε αντιπροσωπεύκει στα γενέθλια σου (για να μην αφήσεις κανέναν καλεσμένο δυσαρεστημένο)!

Επίσης το φουσκωτό ήταν MUST για τη διασκέδαση, γι’ αυτό και έψαχνες το κατάλληλο για τον χώρο σου – ατελείωτες ώρες αερόβιας γυμναστικής ήταν σίγουρες με τους φίλους σου!

4
Ιδανική playlist για μουσική

Η μουσική υπόκρουση ήταν επίσης ένα MUST για τα γενέθλια μας. Γι’ αυτό έπαιρνες συμβουλές από αδέρφια και φίλους για το ποια θα ήταν η κατάλληλη και πιο χορευτική μουσική για εσένα και τους φίλους σου.

5
Καθαριότητα σπιτιού και βοήθεια στη ετοιμασία φαγητού

Ίσως τα γενέθλια ήταν που τις μόνες περιστάσεις που έπιανες το πετσί, το φαμόζο τζιαι τη σκούπα για να καθαρίσεις λλίον το σπίτι! Για να είναι όλα καθαρά, περιποιημένα και τακτοποιημένα για τους καλεσμένους σου.

Φυσικά θα βοηθούσεις και στο στρώσιμο του τραπεζιού, που θα είχε σίγουρα διάφορα αλμυρά που τελειώνουν σε -άκια (τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, κ.ά.) καθώς και σιταροπούλες, τζέλλυ και διάφορα γλυκά.

Για κυρίως πιάτο, ο παπάς μπορεί να έβαζε τα σουβλάκια πάνω – ή για ευκολία σας να παραγγέλνατε πολλά κουτιά πίτσας XL!

Όταν έφτανε η μέρα επιτέλους, και τα είχαμε οργανώσει όλα στην εντέλεια, περιμέναμε πώς και πώς τους φίλους μας για να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή μέρα!

Έκανες και εσύ τις πιο πάνω προετοιμασίες για τα γενέθλια σου ή επεθύμησες τζιείνες τις αθώες εποχές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending