fbpx

Δες ποια ήταν τα 5 πιο δημοφιλή παιχνίδια για το PS4 το 2016!

Όταν έχεις μια κονσόλα όπως το PlayStation 4, πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα παιχνίδια για να καταφέρεις να “νιώσεις” το gaming στα καλύτερα του. Οι εταιρείες που κατασκευάζουν παιχνίδια για το PS4, έβαλαν τα δυνατά τους το 2016 και έφτιαξαν αριστουργήματα.

Κάποια από αυτά μάλιστα, έγιναν ο λόγος που ώθησε τους gamers, να αγοράσουν τη συγκεκριμένη παιχνιδοκονσόλα.

Πάμε να τα δούμε:

 

1
Uncharted 4: A Thief’s End

Είναι το καλύτερο Uncharted που λάνσαρε η ‘Naughty Dog’ και οι gamers δεν διστάζουν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τα νέα γραφικά και την νέα πλοκή του παιχνιδιού. Εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο προμηθεύτηκαν το εν λόγω παιχνίδι ενώ οι κριτικές που απέσπασε είναι αρκετά ψηλές. Με 9 εκατομμύρια πωλήσεις περίπου, το Uncharted 4: A Thief’s End είναι ένα παιχνίδι που ο κάθε gamer οφείλει να έχει στη συλλογή του.

2
Dishonored 2

Διαλέγεις αν θα αγωνιστείς σαν Corvo Attano ή σαν Emily Kaldwin και ετοιμάζεσαι να πάρεις πίσω το βασίλειο σου. Σε αντίθεση με το πρώτο, στο Dishonored 2 διαλέγεις αν θες να έχεις μυστικές δυνάμεις ή αν θα αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σαν άνθρωπος. Όπως και να το κάνεις, το παιχνίδι θα σου προκαλέσει αρκετές συγκινήσεις. Το παιχνίδι αυτό απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και από το κοινό αλλά και από gaming critics σε όλο τον κόσμο.

3
FIFA 17

Η νέα έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού είναι σαφώς καλύτερη και πιο εξελιγμένη. Η καμπάνια αλλά και το online multi-player έχουν βελτιωθεί, και πλέον οι gamers ανά τον κόσμο έχουν ξεχωρίσει κατά πολύ το FIFA 2017 από το PES 2017.

4
Hitman

Το παιχνίδι που έγινε ταινία, και η ταινία που έφερε ακόμα περισσότερους στο παιχνίδι. Ο Hitman επέστρεψε και κέρδισε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Με κριτικές που έχουν μέσο όρο 8-9 από τα 10, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας αφού κόσμος και κριτές έβαλαν το παιχνίδι αρκετά ψηλά.

5
Titanfall 2

Η σχέση ανθρώπου και μηχανής ήταν ένα θέμα που απασχολούσε πάντα ταινίες και παιχνίδια. Το Titanfall 2 έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις διάφορες κριτικές και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των gamers για τα καλά. Εντυπωσιακά γραφικά και μάχες κρατούν αποσβολωμένο τον χρήστη, ενώ οι λειτουργίες του παιχνιδιού σε αφήνουν αναποφάσιστο για ώρες αφού είτε single player διαλέξεις είτε multi-player, θα τελειώσεις με τις καλύτερες εντυπώσεις.


 

Εσύ ενθουσιάζεσαι με κάποιο από αυτά τα παιχνίδια ή προτιμάς κάποιο άλλο;

Βρες σήμερα το παιχνίδι που ψάχνεις στα καταστήματα Bionic!

 

Δες επίσης: Η Nintendo ανακοίνωσε τιμή και μέρα κυκλοφορίας για το Nintendo Switch!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending