fbpx

Τις γυναίκες  που ξέρουν να τρώνε, να τις αγαπάτε (λίγο) περισσότερο!

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι άντρες σήμερα, πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν και πολλά από καλό φαγητό.

Μέγα λάθος! Όσο απίστευτο και αν μοιάζει για ορισμένους, υπάρχουν και οι γυναίκες που γνωρίζουν τι πάει να πει «καλό φαΐ».

Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν μια τέτοια κοπέλα, είναι πολύ τυχεροί. Όσοι πάλι, ακόμα να την βρουν, μπορούν να την εντοπίσουν βάση 4 χαρακτηριστικών στοιχείων της.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά:

 

1
Ότι ώρα και να της πεις να πάτε για φαγητό δεν θα σου πει όχι

Είναι η γυναίκα που πάντα πεινάει. Που προτιμά να τρώει, παρά να κάνει οτιδήποτε άλλο. Που ακόμα και 3 το πρωί να είναι, όταν της προτείνεις να πάτε στο φούρνο  για πίτσα ή αλμυρά δεν πρόκειται να σου αρνηθεί!

Ακόμα και άρρωστη να είναι, ξέρει  πως το φαγητό τα κάνει όλα καλύτερα!

Είναι σαν τον κολλητό σου ένα πράγμα, μόνο που το γεγονός ότι είναι γυναίκα, σε ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο.

2
Είναι “μερακλής” στο φαΐ

Της αρέσουν οι ταβέρνες και οι παραδοσιακοί κυπριακοί και ελληνικοί μεζέδες! Το να την καλείς για φαγητό σε ταβέρνα, την ενθουσιάζει πολύ περισσότερο από το να την καλείς σ’ εστιατόριο, όσο ακριβό και αν είναι.

Λατρεύει τα παϊδάκια, τις σιεφταλιές, τα σουτζουκάκια, ακόμα και τα κολοκούθκια με τ’αυκά! Δεν νιώθεις περήφανος να πηγαίνεις στις αγαπημένες σου ταβερνούλες με το κορίτσι αυτό;

3
Τρώει τα πάντα χωρίς ιδιοτροπίες

Το να βρεις γυναίκα με την οποία μπορείς να  παραγγείλεις σάντουιτς ενισχυμένα με απ’ όλα μέσα, χωρίς να λες του σαντουιτσιή “το ένα χωρίς λούντζα, μπέικον κρεμμύδι κτλ” είναι πραγματικά ευλογία!

Αυτή η γυναίκα τρώει επίσης όλη την pizza χωρίς να βγάζει τα μανιτάρια ή τις ελιές. Τα σουβλάκια και τον γύρο τον τρώει όπως και εσύ και θεωρεί απόλαυση όλα εκείνα που οι περισσότερες «υποκρίνονται» πως αηδιάζουν!

4
Ποτέ δεν θα μείνεις νηστικός μαζί της

Με μια τέτοια κοπέλα δίπλα σου ξέρεις ότι δεν θα πεινάσεις ποτέ! Γιατί πολύ απλά δεν θέλει να πεινάσει ούτε και εκείνη! Οι περισσότερες γυναίκες που ξέρουν τη σημασία του καλού φαγητού είναι άριστες στην μαγειρική. Οι υπόλοιπες εμπιστεύονται τις ψησταριές.

Η γυναίκα που ξέρει να τρώει, ξέρει και να φροντίζει.

Και ούτε πρόκειται να σε προσβάλει ποτέ για το αν έχεις μερικά περιττά κιλά. Η γυναίκα αυτή τα αγαπάει!

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά αν έχεις βρει μια τέτοια κοπέλα,  θα είσαι πάντα χορτάτος και ευτυχισμένος. Γιατί η ευτυχία δεν βρίσκεται πουθενά, πέραν του φαγητού!

 

Τις γυναίκες λοιπόν που ξέρουν να τρώνε να τις αγαπάτε λίγο περισσότερο – αξίζουν και λίγο περισσότερο! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending