fbpx

5+1 προϊόντα τεχνολογίας που πρέπει να περιμένεις το 2017!

Πολλά είναι τα “θαύματα” που περιμένουμε από τον κόσμο της τεχνολογίας, ωστόσο εμείς συγκεντρώσαμε αυτά που είναι πιο πιθανό (ή βέβαιο) ότι θα δούμε μέσα στο 2017.

Αναδιπλούμενες οθόνες, μία special έκδοση του iPhone αλλά και καινοτόμες παιχνιδοκονσόλες, είναι μερικά από αυτά!

1
Αναδιπλούμενο κινητό από τη Samsung;

Ωραίες οι κυρτές οθόνες των Samsung Galaxy S6 edge & S7 edge, αλλά θα ήταν ακόμη πιο εκπληκτικό αν βλέπαμε μέσα στο 2017 ευλύγιστες(!) οθόνες εφαρμοσμένες σε κινητό τηλέφωνο. Η φημολογία αυτή ξεκίνησε από ένα αίτημα της εταιρείας για κατοχύρωση πατέντας για τη “σχετική” τεχνολογία!

2
iPhone 8

Σύμφωνα με φήμες, το επόμενο iPhone θα διαφέρει σημαντικά από τα προηγούμενα μιας και το 2017 είναι το έτος συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έκδοση του πρώτου iPhone.

Πολλοί λένε πως θα έχει ένα all-glass design, με OLED οθόνη, χωρίς home button και νέα sizes οθονών. Επίσης, η Apple εργάζεται για να προσθέσει στα προϊόντα της augmented reality features, όπως για παράδειγμα ήταν το Pokemon Go!

3
Νέο Laptop από την Google με νέα έκδοση Android

Το λογισμικό Andromeda OS θα εξοπλίζει ένα νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή το οποίο είναι φτιαγμένο από την ίδια την Google! Το όραμα της Google για το μέλλον των Chromebooks αντικατοπτρίζεται στη συσκευή αυτή. Λέγεται ότι η συσκευή αυτή θα λειτουργεί τόσο ως laptop, όσο και ως tablet!

4
Xbox project Scorpio

Η Microsoft έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται πάνω στο Project Scorpio, μια ενισχυμένη έκδοση του Xbox One η οποία έχει σχεδιαστεί για 4K TVs και πιθανό να υποστηρίζεται και από VR γυαλιά. Η κονσόλα θα ξεχωρίζει για τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των gamers για καλύτερο performance.

5
Nintendo Switch

Η πολυαναμενόμενη υβριδική κονσόλα της Nintendo φτάνει τον Μάρτιο του 2017 κοντά μας, με capacitive οθόνη, χειριστήρια κίνησης, νέα παιχνίδια και πολλά άλλα! Το Nintendo Switch μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν φορητή παιχνιδοκονσόλα, είτε σαν συσκευή συνδεδεμένη με την τηλεόραση.

6
Microsoft Surface phone

Ο CEO της Microsoft, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για την “απόλυτη φορητή συσκευή” και αυτή θα μπορoύσε να αποτελέσει μια “προέκταση” της σειράς “Surface” που περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές και tablets. Το νέο μοντέλο θα μπορεί να τρέξει λειτουργικό Windows 10 μέσω ενός εξομοιωτή όταν συνδεθεί με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω περιμένεις με ανυπομονησία;

Βρες όλα τα προϊόντα τεχνολογίας στα καταστήματα Bionic!

 

Δες επίσης: Ποια ήταν τα 5 πιο δημοφιλή παιχνίδια για το PS4 το 2016;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending