fbpx

5 μυστικά για να βγάζεις πάντα τέλειες selfies!

Οι selfies θεωρώ πως πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας! Πλέον όλοι μας βγάζουμε δεκάδες selfies την εβδομάδα για να ποστάρουμε στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #selfie!

Παρ’ όλα αυτά όμως δεν παύει να είναι κάπως “αγχωτικό” μέχρι να πετύχουμε την ιδανική selfie! Για να καταφέρουμε λοιπόν, να βγάλουμε μια πετυχημένη selfie θα πρέπει να ακολουθούμε κάποια tricks που είναι εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά! ????

Δες πιο κάτω τα tips για μια τέλεια selfie:

1
Βρες τον κατάλληλο φωτισμό

Θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο φωτισμό που θα σε κολακεύει, αφού ο ήλιος με την ακτινοβολία του κρύβει τις ατέλειες και τονίζει τα δυνατά σου σημεία. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι φυσικό, δηλαδή ούτε να βγαίνει πολύ σκούρο, αλλά ούτε και πολύ φωτεινό.

Τα ιδανικό, είναι να σταθείς απέναντι στο φως, για να σε φωτίζει, έτσι ώστε να βγαίνεις πιο λαμπερή. Άρα ψάξε και βρες ποιο παράθυρο στο σπίτι σου είναι το “καλύτερο” σε φωτεινότητα για selfies! ????

2
Τόνισε τα δυνατά σου σημεία

Προσπάθησε με το μακιγιάζ σου να τονίσεις τα δυνατά σημεία του προσώπου σου, τα οποία μόνο εσύ ξέρεις ποια είναι. Δώσε ένταση στο βλέμμα σου και τόνισε τα φρύδια σου που είναι η κορνίζα του προσώπου σου.

Βγάλε selfie από την καλή σου “πλευρά”. Αν δεν ξέρεις ποια είναι η “δυνατή σου πλευρά”, τότε βγάλε selfies τονίζοντας αρχικά τη δεξιά γωνιά του προσώπου σου και μετά την αριστερή. Εκείνη που σου άρεσε περισσότερο, να ξέρεις ότι είναι η καλή σου πλευρά, άρα από εδώ και στο εξής όταν ποζάρεις να δίνεις περισσότερη έμφαση στην πλευρά του προσώπου σου που σε κολακεύει!

3
Filters, Filters, Filters

Τα apps για την επεξεργασία φωτογραφιών είναι must και καιρός είναι να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς αφού αλλάζουν πάρα πολύ τη φωτογραφία σου! Ανάλογα με τo πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η φωτογραφία, μπορείς να κάνεις και το αντίστοιχο edit: κρύψε ατέλειες, δώσε ένταση και ζωηράδα στο όλο αποτέλεσμα κάνοντας το πιο εντυπωσιακό.

Προσοχή όμως: Μην χρησιμοποιήσεις περισσότερα από ένα φίλτρο, γιατί το αποτέλεσμα θα φαίνεται πολύ ψεύτικο! Προσωπικά, σου προτείνω το VSCO app που χρησιμοποιώ κι εγώ και φυσικά τα Instagram filters.

4
Camera 

Μπορεί να είναι η μπροστινή camera η ιδανική για τις selfies, παρ’ όλα αυτά η πίσω camera του κινητού σου σίγουρα βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες! Προσπάθησε όταν θα βγάζεις φωτογραφία, να κρατάς το κινητό ή την φωτογραφική σου από ψηλά γιατί αυτή η τεχνική κολακεύει τη μύτη σου και κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

5
Βγάλε πολλές φωτογραφίες

Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει να βγάλεις πολλές selfie, αλλάζοντας πόζες έχοντας έτσι την ευκαιρία να καταλήξεις σε εκείνη που σου άρεσε περισσότερο. Είμαι σίγουρη ότι κάθε φορά που πας να βγάλεις μια selfie “γεμίζει” η μνήμη του κινητού σου με φωτογραφίες σου!

 Χρησιμοποίησε τα πιο πάνω tricks και θα δεις την διαφορά
στις selfies σου!

 


Διάβασε επίσης: 5 τρόποι για να κάνεις το Instagram σου
πιο δυνατό! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending