fbpx

Δερμάτινο κολάν: Φόρεσέ το με 3 διαφορετικούς τρόπους!

Μαύρο δερμάτινο κολάν: Η λύση για όλες τις περιστάσεις! Όλες έχουμε στη ντουλάπα μας ένα μαύρο, δερμάτινο κολάν. Κι αν δεν έχουμε, πιστεύω, καλό θα ήταν να το αποκτήσουμε!

Είναι ένα ρούχο βασικό, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά ρούχα δημιουργώντας διαφορετικά outfits, ανάλογα με το πού θα πας και τι ώρα θα το βάλεις!

Δες 3 διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσεις:

1
Street Style Look


Συνδύασε το leather κολάν σου με ένα oversized sweater και ένα μαύρο bomber ή δερμάτινο σακάκι! Εννοείται ότι δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή από τα άσπρα sneakers σου και την backpack σου (στη δική μου περίπτωση το τερατάκι μου ????)  για να ολοκληρώσεις το outfit!

Get the look:

leather legging

footer

σακάκι

sneakers

backpack

2
Casual Look

Συνδύασε το δερμάτινο κολάν σου με το πιο καταπληκτικό χρώμα σε πουλόβερ! Φωτίζει πολύ το μαύρο κολάν και δημιουργεί ένα πιο street style look! Επέλεξε μαύρα ankle boots που είναι άνετα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ρίξε στους ώμους σου ένα δερμάτινο σακάκι, και είσαι έτοιμη! Αν θα φορέσεις αυτό το look το πρωί επέλεξε μια μαύρη backpack και αν θα το επιλέξεις για ένα χαλαρό ποτό τη νύχτα, τότε διάλεξε μια μαύρη clutch bag.

Get the look:

πουλόβερ

σακάκι

μποτάκια

τσάντα

3
Evening Look

“Άσπρο, μαύρο, όνειρα κάνω, λαλαλαλα…”! To άσπρο και το μαύρο σε outfit είναι ένας κλασικός και ασφαλές συνδυασμός χρωμάτων. Φόρεσε το δερμάτινο κολάν σου με μια άσπρη, μακρυμάνικη see through μπλούζα και βάλε από μέσα άσπρο strapless bra για την βραδινή έξοδο.

Βάλε μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια και πιάσε τα μαλλιά σου πάνω σε αλογοουρά! Η γούνα σου και η μικρή clutch bag είναι οι πινελιές που θα τελειοποιήσουν το outfit σου!

Get the look:

μπλούζα

strapless bra

παπούτσια

γούνα

clutch bag

σκουλαρίκια

Εσύ ποιο από τους 3 τρόπους προτιμάς για να βάλεις
το δερμάτινο κολάν σου;

 


Διάβασε επίσης: 4 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο midi φόρεμά σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending