fbpx

Η Domino’s συνεργάζεται με το StudentLife κι έρχονται πολλές εκπλήξεις!

Ποιο είναι το “must φαγητό” για κάθε φοιτητή και νέο; Η πίτσα φυσικά! Γι’ αυτό σου έχουμε ευχάριστα νέα!

Το StudentLife καλωσορίζει και πάλι την ! Η συνεργασία των δύο νεανικών brands έχει στόχο την μεγιστοποίηση της απόλαυσης και την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των fans της πίτσας!

Η Domino’s Pizza έρχεται να σου προσφέρει μέσω του StudentLife, τις μοναδικές της γεύσεις και προσφορές, για ‘σένα και την παρέα σου!

Το πλούσιο μενού της Domino’s περιλαμβάνει πίτσες, σάντουιτς, μακαρόνια, κοτόπουλο, σαλάτες και επιδόρπια! Άρα φέτος, είναι βέβαιο ότι οι γεύσεις Domino’s θα μπουν σε κάθε φοιτητικό διαμέρισμα και όχι μόνο!

 

1
Domino’s Pizza: το πιο νεανικό brand Fast Food

Η Domino’s Pizza είναι αμερικάνικη εταιρεία με καταστήματα σε 81 χώρες! Αποτελεί τη 2η πιο μεγάλη αλυσίδα πίτσας στον κόσμο. Στο Ην. Βασίλειο έχει βραβευθεί επανειλημμένα από τους νέους ηλικίας 18-24 με το βραβείο ‘Best Fast Food’, σύμφωνα με το report “Youth 100: The UK’s Top Brands According To 18-24s”. Ρώτησε τους Κύπριους φοιτητές στην Αγγλία… κάτι θα γνωρίζουν περισσότερο! 

Στην Κύπρο επαναλειτούργησε το 2010 και σήμερα διαθέτει συνολικά 7 καταστήματα, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Συγκεκριμένα τα καταστήματα Domino’s λειτουργούν σε Αγλαντζιά, Στρόβολο, Μέσα Γειτονιά, Ναάφη, Ζακάκι, Φοινικούδες (Λάρνακα) και Πάφο!

2
Γρήγορο delivery

Το ξεχωριστό με την Domino’s είναι πως η γρήγορη παράδοση της παραγγελίας σου, σε συνδυασμό με τα φρέσκα υλικά σου προσφέρουν την ακαταμάχητη γεύση αυθεντικής πίτσας και στο σπίτι σου!

Φρέσκια ζύμη, αγνά υλικά και γρήγορο delivery! Τι άλλο θέλεις για να απολαύσεις την πίτσα σου;

Όλα τα καταστήματα Domino’s στην Κύπρο προσφέρουν Delivery & Carry-Out και μπορείς να παραγγείλεις:

  • online στο www.dominos.com.cy,
  • μέσω του Mobile App Domino’s Pizza Cyprus (για Android ή για iOS)
  • στο τηλέφωνο 77778558.

Μάθε ακόμα ότι με κάθε online παραγγελίααπολαμβάνεις διάφορες προσφορές.

3
Τι να περιμένεις από τη συνεργασία Domino’s – StudentLife;

Απλά σε ενημερώνουμε ότι έρχονται αποκλειστικοί διαγωνισμοί, μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές, quiz, παιχνίδια, βίντεο και άλλα… που σίγουρα θα σε αφήσουν ικανοποιημένο και χορτάτο!

4
Τι πρέπει να κάνεις;

Να συνεχίσεις να παρακολουθείς ό,τι νέο δημοσιεύεται στο StudentLife σχετικά με τη ! Επειδή θέλουμε να απολαμβάνεις το φαγητό σου και να βγαίνεις κερδισμένος κάθε φορά!

Stay tuned για όσα έρχονται αυτή τη χρονιά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending