fbpx

Τρεις νεαροί γυμναστές μας εξήγησαν τι κάνει ξεχωριστή τη δουλειά τους!

Ακούς κι εσύ από φίλους σου ότι “λατρεύουν τη γυμναστική” ή ότι πηγαίνουν “σχεδόν πολύ συχνά γυμναστήριο“; Η αλήθεια είναι πως, όσο κι αν δεν θέλεις να πας (λόγω καιρού, έλλειψης χρόνου κτλ.), θα ήταν καλό να εντάξεις τη φυσική άσκηση στην καθημερινότητά σου. Τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις (επιτέλους) να πηγαίνεις γυμναστήριο;!

Το πιο σημαντικό είναι να βρεις ένα γυμναστήριο που να σε εμπνέει και να νιώθεις άνετα. Να έχει γυμναστές που αγαπούν αυτό που κάνουν, που σε καθοδηγούν για τις σωστές ασκήσεις και που μαζί, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σου.

Παράδειγμα όλων των πιο πάνω, είναι οι τρεις γυμναστές του Titanes Sports Center. O Γιάννος και ο Νικόλας αποφάσισαν πριν μερικά χρόνια να ανοίξουν το δικό τους γυμναστήριο, και έχοντας μαζί τους την Ιωάννα, αποτελούν την “dream-team” που εμψυχώνει και βοηθά κάθε μέρα όποιον έρχεται στον χώρο τους!

Πάμε να δούμε όσα τους ρωτήσαμε και μας είπαν οι ίδιοι για τη δουλειά τους, για όσα ζουν καθημερινά ως γυμναστές:

Ο Νικόλας Καμασιάς, η Ιωάννα Δημητρίου και ο Γιάννος Ιωάννου
Γιατί αποφάσισες να γίνεις γυμναστής/τρια; Ποια ήταν η αφορμή;

Ιωάννα: Πήρα την απόφαση να σπουδάσω Επιστήμες Φυσικής Αγωγής όταν ήμουν 12 χρόνων, όταν πλέον μπορούσα να αντιληφθώ ότι η γυμναστική ήταν -και είναι- για εμένα τρόπος ζωής και διαβίωσης. Συγκεκριμένα πήρα την απόφαση όταν με ρώτησε ο προπονητής -εν ώρα προπόνησης badminton- τι θα γίνω όταν μεγαλώσω και φυσικά του απάντησα “Γυμνάστρια”!

Νικόλας: Είναι κάτι που γούσταρα από παιδί και μου αρέσει πολύ να βοηθώ τον κόσμο.

Γιάννος: Ο λόγος ήταν γιατί πάντοτε ασχολούμουν με τον αθλητισμό και μου αρέσε η ιδέα να ανοίξω ένα δικό μου χώρο εκγύμνασης.

Ποια ήταν η πιο αστεία ατάκα/απορία που σου είπε κάποιος στο γυμναστήριο;

Ιωάννα: «Πώς εν να γίνω “φέττες;” χωρίς να κάμνω τίποτα;» Και το αστείο είναι ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν πιο σοβαρό από ποτέ κατά τη διάρκεια της ερώτησης! (γέλια)

Νικόλας: “Πόσα κιλά να βάλω στο μηχάνημα“;

Γιάννος: Όταν έρχονται μόνο 1 εβδομάδα και με ρωτάνε αν έγιναν “φέττες“.

Τι ζητούν συνήθως οι άντρες και οι γυναίκες όταν έρχονται στο γυμναστήριο; Εστιάζουν σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος;

Ιωάννα: Η γυναίκα έρχεται αποφασισμένη με τη λέξη «ψωμάκια» στο στόμα. Δηλαδή όταν την ρωτάμε σε ποιο σημείο θέλεις να εστιάσουμε, απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη «θέλω να φύουν τα ψωμούθκια μου δαμέ στα πόθκια» όπως επίσης «θέλω να φύει η τζιοιλιά μου». Όσο για τους άντρες, δεν θέλουν να χάσουν ή να διορθώσουν τίποτα, γιατί όπως νομίζουν οι ίδιοι, δεν έχουν ατέλιες, (αλλά χτυπιούνται 2-3 ώρες κάθε μέρα!) 🙂

Νικόλας: Οι γυναίκες συνήθως ζητούν ανεβασμένους γλουτούς και οι άντρες γραμμωμένο σώμα.

Γιάννος: Συνήθως οι γυναίκες θέλουν να εξαφανιστούν τα “ψωμάκια” και οι άντρες να “φουσκώσουν“.

Ποια είναι η πιο «busy» περίοδος που έρχεται ο κόσμος στο γυμναστήριο; Πάντα πριν το καλοκαίρι, μετά τις γιορτές…;

Ιωάννα: Ως συνήθως, όλοι θυμούνται ότι υπάρχει ένας χώρος με μηχανήματα -το λεγόμενο γυμναστήριο- μόλις αναζητήσουν τα καλοκαιρινά τους ρούχα από τη ντουλάπα. Επίσης, αμέσως μετά από τα «άπειρα» μελομακάρονα και σούβλες από τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς όμως, μέσα σε 2-3 μήνες, δεν γίνονται θαύματα!

Νικόλας: Όντως ο Κύπριος πελάτης ακριβώς έτσι λειτουργεί. Πριν το καλοκαίρι και μετά τις γιορτές.

Γιάννος: Εννοείται μετά τα Χριστούγεννα από τα απεριόριστα γλυκά και φαγητά και λίγο πριν μπει το καλοκαίρι – για την παραλία φυσικά.

Τι πιστεύεις πως δίνει περισσότερο κίνητρο σε κάποιον όταν γυμνάζεται; Να αρέσει πρώτα στον εαυτό του ή στους άλλους;

Ιωάννα: Προσωπική μου άποψη, είναι ότι η άσκηση πρέπει να έχει ως κίνητρο τη σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου. Στην πορεία, όταν φτάσεις τους προσωπικούς σου στόχους, είναι ευνόητο να αρέσεις στους γύρω σου, αφού θα γίνεις πλέον κορμάρα 🙂 Φυσικά πρέπει να σου αρέσει ο ίδιος σου ο εαυτός…

Νικόλας: Πρώτα στους άλλους και μετά στον εαυτό του ο καθένας.

Γιάννος: Οι πλείστοι έρχονται πρώτα για να αρέσουν στους άλλους. Στην πορεία όμως, γίνεται ακριβώς το αντίθετο. λόγω του ότι “εθίζονται” με τα θετικά αποτελέσματα, με την αλλαγή του σώματός τους.

Τέλος, υπάρχει φλερτ στο γυμναστήριο; Μεταξύ του κόσμου ή και προς το πρόσωπό σου; Πώς αντιδράς;

Ιωάννα: Φλερτ υπάρχει παντού, ωστόσο στο γυμναστήριο υπάρχουν πολλά βλέμματα, αφού κοπέλες περιφέρονται με τα αθλητικά κολάν και τα μπουστάκια στα μηχανήματα. Πώς είναι δυνατόν ένας άντρας να μην κοιτάξει ή να κάνει ακόμη και φλερτ;! Αδύνατον!(γέλια). Όταν υπάρχει φλερτ προς εμένα, απλά χαμογελάω από ευγένεια, γιατί ας μην ξεχνάμε πρώτα απ’ όλα είμαι επαγγελματίας και είναι ώρα εργασίας.

Νικόλας: Υπάρχει μεταξύ των πελατών σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά σίγουρα ως επαγγελματίας, δεν θέλω φλερτ στη δουλειά μου.

Γιάννος: Υπάρχει, και όχι μόνο υπάρχει, αλλά συγκεκριμένα άτομα έρχονται μόνο για αυτό τον σκοπό. Εάν τύχει προς εμένα, προσπαθώ να το πάρω σαν αστείο.

Ευχαριστούμε τους γυμναστές του Titanes Sports Center για την πιο πάνω συνέντευξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending