Βραδινό μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές και έντονα χείλη (βίντεο)

Στο σημερινό post σου δείχνω πώς να  πετύχεις ένα τέλειο metallic look, που είναι πολύ trend τώρα τον χειμώνα. Είναι αρκετά εύκολο (μιας και δεν περιλαμβάνει eyeliner) και μπορείς να το αναδημιουργήσεις με όποιες σκιές έχεις στο σπίτι σου.

Δες εδώ: 

1Βάση σκιών 

Ξεκίνησα με μία πορτοκαλί σκιά στο κόκκαλο του ματιού. Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται, το πορτοκαλί χρώμα τονίζει πάρα πολύ τα καστανά μάτια και δένει υπέροχα τις άλλες σκιές που χρησιμοποίησα πιο μετά.

Στη συνέχεια επέλεξα μια καφέ σκιά και την έβαλα λίγο πιο κάτω από το κόκκαλο που θα βοηθήσει και αυτή στο να φαίνονται όμορφα δεμένες οι σκιές που θα βάλω μετά.

2Shimmery σκιές

Ακολούθως έβαλα shimmery metallic σκιά σε χάλκινη απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο. Επανήλθα με περαιτέρω blending μέχρι να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, πρόσθεσα μία σκούρα καφέ σκιά στο εξωτερικό μέρος του βλεφάρου. Μην ξεχνάς να αναμείξεις καλά μεταξύ τους την μεταλλική με την σκούρα καφέ σκιά για να μην φαίνεται άσχημη αυτή η διαχωριστική γραμμή.

3Έντονο βλέμμα

Στο κάτω μέρος του ματιού έβαλα την ίδια σκούρα σκιά που έβαλα πιο πάνω. Ολοκλήρωσα το look μου με καφέ μολύβι και πολλή μάσκαρα. Χρησιμοποίησα διαφορετική μάσκαρα για τα πάνω βλέφαρα και διαφορετική για τα κάτω.

4Χείλη 

Για τα χείλη επέλεξα ένα lipstick με μεταλλικό τελείωμα, το οποίο μπορείς να βρεις σε πολύ οικονομική τιμή.

Ελπίζω να σου αρέσει το βίντεό μου!

 

Προϊόντα που χρησιμοποίησα:

MORPHE 35O

Crazy Volume Mascara

Μάσκαρα για τις κάτω βλεφαρίδες

Καφέ μολύβι ματιών

Metallic Lip Colour στην απόχρωση


Διάβασε επίσης: Πώς να πετύχετε την τέλεια βάση στο μακιγιάζ σας! (βίντεο)