fbpx

5 πασίγνωστα ζευγάρια ποδοσφαιριστών και διασημοτήτων!

Ξεκινάμε με ερώτηση: Ξέρεις τι είναι οι WAGs; Σε περίπτωση που η απάντηση είναι όχι, τότε ενημερωτικά είναι λέξη – εφεύρεση των Άγγλων και σημαίνει Wifes And/or Girlfriends (Σύζυγοι και/ή ερωμένες) ποδοσφαιριστών.

Τώρα που λύσαμε αυτή την απορία πάμε και στο κυρίως θέμα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση ολοένα και περισσότεροι ποδοσφαιριστές να έχουν σχέση ή να παντρεύονται με αθλήτριες ή άλλες γνωστές διασημότητες.

Κάπως έτσι, μαζέψαμε για σένα τα 5 πιο γνωστά τέτοια ζευγάρια, ποδοσφαιριστή με διασημότητα δηλαδή.

Δες ποια είναι παρακάτω:

 

1
Gerard Pique – Shakira

Έχουν ακριβώς 10 χρόνια διαφορά στην ηλικία (2 Φεβρουαρίου 1987 τα γενέθλια του αμυντικού της Bacelona, 2 Φεβρουαρίου 1977 τα γενέθλια της σέξυ τραγουδίστριας). Τώρα θα μου πείς όμως, τι ρόλο παίζει η ηλικία άμα υπάρχει η αγάπη; Κανένα απολύτως η απάντηση! Εν πάση περιπτώσει, είναι το πιο γνωστό σήμερα ζευγάρι ποδοσφαιριστή και διασημότητας, γνωρίστηκαν το 2010 όταν ο Pique εμφανίστηκε στο τραγούδι της Κολομβιανής τραγουδίστριας “Waka Waka” που ήταν το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

2
David και Victoria Beckham

Είναι οι πρώτοι διδάξαντες της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής γνωρίστηκε με την τότε τραγουδίστρια των Spice Girls το 1997 και παντρεύτηκαν το 1999. Και σε αυτή την περίπτωση η Victoria είναι μεγαλύτερη (1 χρόνο) από τον David. Μαζί έχουν 4 παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως όσο ο πρώην ποδοσφαιριστής έπαιζε στην Manchester United, το ζευγάρι έμενε σε μια έπαυλη στο Hertfordshire, την οποία τα, πάντα έτοιμα για κουτσομπολιό, αγγλικά μίντια ονόμασαν Beckingham Palace σε παράφραση του Buckingham Palace όπου μένει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας!

3
Iker Casillas και Sara Carbonero

Από το 2009 είναι μαζί ο τερματοφύλακας της Porto και η αθλητικογράφος με την σχέση όμως να γίνεται γνωστή στο Μουντιάλ του 2010 όταν ο Ισπανός πορτιέρε φίλησε την Carbonero μπροστά στις κάμερες και ενώ του έπαιρνε συνέντευξη. Έχουν μαζί 2 παιδιά ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε σχετικά πρόσφατα, τον Μάρτη του 2016. Αρκετοί πάντως στην Ισπανία ισχυρίζονται πως αυτό το ζευγάρι διαφέρει από τα άλλα μιας και η Carbonero παίρνει την διασημότητα της από το γεγονός πως είναι με τον Casillas.

4
Bastian Schweinsteiger και Ana Ivanovic

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, που μόλις πρόσφατα έκανε την πρώτη του εμφάνιση για την Manchester United και η πρώην τενίστρια (απόσύρθηκε από το άθλημα μόλις πριν από ένα μήνα) γνωρίστηκαν το 2014. Μετά από 2 χρόνια σχέσης, τον Ιούλιο του 2016 παντρεύτηκαν, επισημοποιώντας την σχέση τους. Από τότε τα αγγλικά μίντια (είπαμε διψούν για κάτι τέτοια) τους ακολουθούν παντού!

5
Robert Lewandowski και Anna Lewandowska

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων χρόνων, εκείνη αθλήτρια του καράτε και διατροφολόγος διατηρώντας το δικό της blog, το Healthy Plan by Ann. Παντρεύτηκαν τον Ιούνη του 2013 ενώ μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί με την Anna να διανύει τον 5ο της, τότε, μήνα εγκυμοσύνης. Σε αντίθεση με τα άλλα 4 ζευγάρια της λίστας, ωστόσο, η προσωπική τους ζωή παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εσύ, ποιο από τα πιο πάνω ζευγάρια ξεχωρίζεις;

 

Δες επίσης: Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το lifestyle! (Cyprus version)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending