fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα με ενθουσίασαν 3 πολύ ωραία, νεανικά και στυλάτα outfits μέσα από το Instagram! Τα άτομα που επέλεξα φαίνεται ότι αγαπούν πολύ τη μόδα και ότι κάθε τους outfit είναι πολύ ψαγμένο!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Ένα καταπληκτικό outfit από τη Βάσω! Είναι πολύ νεανικό και ταυτόχρονα stylish! Το knitwear που επέλεξε να βάλει είναι η τελευταία λέξη της μόδας που δεν είναι άλλη τα πουλόβερ με βολάν στα μανίκια! Δίνουν ένα άλλο αέρα στο όλο look! Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Βάσω το συνδύασε τέλεια με το δερμάτινο κολάν και τα άσπρα sneakers της! Το μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις ταίριαξε τέλεια με το υπόλοιπο look! Μπράβο ????????

Ο Τουμάζος γνωστός και ως Classy issue blogger έκανε τον απόλυτο συνδυασμό του χειμώνα, με camel παλτό και denim jacket από μέσα και δημιούργησε ένα multi-layering outfit!
Το oversized κασκόλ του με άσπρα stripes, συνδυάστηκε τέλεια με το με το υπόλοιπο outfit! Τα παπούτσια του, τύπου brogues σε σκούρο καφέ χρώμα και τα γυαλιά ηλίου του με χρυσή λεπτομέρεια ήταν τα details που ολοκλήρωσαν το look του! Μην ξεχάσετε να τον κάνετε follow το δικό του καταπληκτικό blog!

Η Ελίζα επέλεξε να δημιουργήσει ένα total black outfit με cropped flare jeans, μαύρα pointed ankle boots και μαύρη μπλούζα – πουκάμισο. Η δερμάτινη ζώνη τόνισε τη μέση της και ήταν αυτή που πιστεύω έκανε όλο το outfit να ξεχωρίσει. Λάτρεψα το μακιγιάζ με πιο έντονα μάτια και πιο γήινους χρωματισμούς στα χείλη! Perfect Ελίζα μου! ????????

 

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending