fbpx

UCLan Cyprus: Βράβευση Νικητών Δοκιμίου για την Προώθηση της Πολυγλωσσίας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού δοκιμίου που προκηρύχθηκε στην εκδήλωση εορτασμού της Ευρωπαϊκής Μέρας Γλωσσών στις 26 Σεπτεμβρίου 2016, στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Νέοι ηλικίας 17-20 χρονών κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό υποβάλλοντας ένα δοκίμιο στο εξής θέμα:

Being able to speak more than one language has invaluable potentials. How can children’s multilingualism be promoted?

Το πρώτο βραβείο (υποτροφία €1000 για το πρόγραμμα ΒΑ (Hons) English Language Studies του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus) απονεμήθηκε στην Πωλίνα Ζελμάνοβα. Το δεύτερο βραβείο (χρηματικό έπαθλο €500 από τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα) απονεμήθηκε στη Σταυρούλλα Τεκκέλα, μαθήτρια του Λυκείου Αραδίππου. Ενώ η νικήτρια του τρίτου βραβείου (δωροκουπόνι για αγορά βιβλίων αξίας €150 ευρώ από το βιβλιοπωλείο Academic & General), Αnih Sopuruchukwu, παραχώρησε το δωροκουπόνι στην ομάδα εθελοντισμού του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus προκειμένου να το δωρίσει σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και οι χορηγοί του διαγωνισμού δοκιμίου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και το βιβλιοπωλείο Academic & General, ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και συγχαίρουν τις νικήτριες για τη διάκρισή τους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending