fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβει όποιος σπουδάζει σε άλλη πόλη!

Είσαι κι εσύ ένας από εκείνους που, όταν επέρασες στο πανεπιστήμιο, το πρώτο πράγμα που εσκέφτηκες σίγουρα ήταν “wow, τωρά ξεκινά η φοιτητική ζωή, εν να εν τέλεια!“;

Εννοείται ότι τωρά απολαμβάνεις τη φοιτητική ζωή. Υπάρχουν όμως κάποια πράματα που σε κάμνουν να πεθυμάς “τα βραστά σου” τζιαι τη… μάμμα σου!

Πάμε να δούμε μερικές από τις καταστάσεις που σου λείπουν αν σπουδάζεις σε άλλη από τη δική σου πόλη:

 

1
Το φαΐ που προσπαθείς να ψήσεις…

Ίσως το πιο επώδυνο στοιχείο της φοιτητικής ζωής. Που τη μια βαρκέσαι να μαειρέψεις αλλά που την άλλη… κανεί να παραγγέλνεις που έξω!

Να αναφέρουμε πως ό,τι τζιαι να εμαείρεψες, εν να το φάεις όπως τζιαι να’ ναι. Η σπεσιαλιτέ σου εν τα μακαρόνια. Αν δεν ξέρεις ούτε τα μακαρόνια να βράσεις, τότε ας εν καλά τα κατεψυγμένα!

2
Έξοδα-Λογαριασμοί

Ενοίκιο, ρεύμα, τηλέφωνο, τρόφιμα, τηλέφωνο… Εν μερικά που τα πράματα που καλείσαι να πληρώσεις τζιαι να διευθετήσεις εσύ. Διερωτάσαι πώς τα καταφέρνουν οι γονείς σου να τα φκάλλουν πέρα.

Το καλοκαίρι σίουρα εν να βρω δουλειά“… Έλα, παραδέχτου το, είμαι σίουρη ότι είπες το τζιαι εσύ που τότε που εσυνειδητοποίησες πόσα ξοδεύκεις!

3
“Run, Forrest, Run!” – Πολύ περπάτημα…

Αν δεν έχεις αυτοκίνητο, τότε κάμνεις αρκετή γυμναστική. Είτε επειδή περπατάς μεγάλες αποστάσεις, είτε επειδή βουράς να προλάβεις το λεωφορείο (που έννεν τζιαι το αγαπημένο σου μεταφορικό μέσο)!

4
Ψώνια

Ακόμα μια αγγαρεία είναι να πηαίνεις να αγοράσεις τα απαραίτητα. Όταν όμως πάεις σπίτι τζιαι πεις “ευτυχώς επήεν τζιαι τούτο“, τότε συνειδητοποιείς ότι τα μισά πράματα που χρειάζεσαι, εξέχασες να τα αγοράσεις!

5
Δουλειές του σπιτιού

gurl.com

Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, σιδέρωμα, πλύσιμο ρούχων και πιάτων… Όχι φίλε μου, εν θα σου τα κάμει ούλλα η μάμμα!

Τωρά μάλιστα καταλαβαίνεις τον λόγο που εμουρμουρούσεν… “κανένας εν με βοηθά εμένα… Να πεθάνω να ησυχάσω!

Εσύ ποιο που τα πιο πάνω ζεις καθημερινά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending