fbpx

5 πουκάμισα που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα του!

Η προσοχή σήμερα στρέφεται στο αντρικό κοινό του Studentlife Trends! Κάποιοι άντρες παραπονιούνται (κάποιους άλλους τους βολεύει βέβαια????) ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία όσον αφορά τη γυναικεία μόδα.

Σήμερα αγαπητέ άντρα αναγνώστη, θα σου δείξω ότι δεν έχει καμία σημασία το πόσα ρούχα έχεις, αλλά το πώς συνδυάζεις αυτά που έχεις! Εάν λοιπόν, έχεις στην γκαρνταρόμπα σου τα πέντε πιο κάτω πουκάμισα, μπορείς να δημιουργήσεις αμέτρητους συνδυασμούς για πρωινά και βραδινά outfits.

Πάμε να τα δούμε:

1
Σκούρο denim πουκάμισο

Εκτός από το ότι μπορείς να το φορέσεις μόνο του, μπορείς να το βάλεις κάτω από το τρικό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα!

Συνδυάσε το με ένα jean παντελόνι για ένα denim on denim look, ή με ένα καμελό παντελόνι και ζώνη για να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή αντίθεση. Τώρα τον χειμώνα, φόρεσε το με μία χοντρή πλεκτή ζακέτα. Μην το υποτιμάς καθόλου αφού είναι ιδανικό και για πιο επίσημα looks εάν προσθέσεις ένα παπιγιόν.

2
Καρό πουκάμισο (checked shirt)

Μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα! Μόνο του, κάτω από τα λεπτά τρικά σου, πάνω από ένα απλό λευκό t-shirt ή μπορείς απλά να το δέσεις στη μέση για στυλ. Φόρεσε το με ένα jean, μαύρο ή καφέ παντελόνι και το σακάκι σου και είσαι έτοιμος!

3
Το κλασσικό μονόχρωμο – το “καλό” σου πουκάμισο

Είναι το πουκάμισο που θα βάλεις σε μία επίσημη βραδινή σου έξοδο ή στη δουλειά ή γενικά οπουδήποτε θέλεις να φαίνεσαι σοβαρός, classy και περιποιημένος. Συνδύασε το ανάλογα με την περίσταση είτε με γραβάτα, είτε με παπιγιόν είτε μόνο του.

4
Λινό πουκάμισο

Τo συγκεκριμένο πουκάμισο θεωρώ ότι είναι must-have για το καλοκαίρι! Ένα αέρινο λινό πουκάμισο (λευκό ή σε απαλές αποχρώσεις όπως απαλό ροζ και γαλάζιο) είναι το ιδανικό ρούχο για τις διακοπές και το clubbing του καλοκαιριού! Με μία βερμούδα σε καφέ αποχρώσεις θα φαίνεσαι πιο στυλάτος από ποτέ!

5
Πουκάμισο με prints (πουά, ριγέ, floral)

Τα πουά και τα ριγέ είναι από τα πιο συνηθισμένα prints που επιλέγουν οι άντρες στα πουκάμισα, ενώ λίγοι είναι αυτοί που θα τολμήσουν να βάλουν ένα floral πουκάμισο. Παρόλα αυτά τα συγκεκριμένα σου προσδίδουν στυλ και προσθέτουν μία πιο fun πινελιά στο outfit σου.

Nα μην ξεχνάτε:

“Being a true gentleman never goes out of fashion”????

 


Διάβασε επίσης: Πόσα χρώματα πρέπει να φοράς σε κάθε look σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending