fbpx

Δες τι να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν είσαι single!

Ποιος είπε πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μόνο για τους ερωτευμένους; Μπορείς να διασκεδάσεις κι εσύ (ή και παραπάνω) όπως τα ζευκαρούθκια που θωρείς, έστω και αν είσαι single.

Μπορεί να νευριάζεις ή και να ζηλεύκεις λίγοο τα ζευκαρούθκια που  ποστάρουν ούλλη μέρα τις φωτογραφίες τους, αλλά με λίγη δημιουργικότητα και θετική συμπεριφορά μπορείς να περάσεις και εσύ τέλεια!

Δες πιο κάτω πώς:

 

1
Βγες με τους φίλους σου

Πάρε κι άλλους φίλους σου που είναι single και πηγαίνετε σε εστιατόρια, μπαράκια ή club. Μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου σπίτι σου και να δείτε ταινίες, να κάνετε βραδιές karaoke

Ή ακόμα να διοργανώσεις ένα singles’ party και να ανταλλάξετε δώρα, να πιείτε, να χορέψετε και να γιορτάσετε το πόσο ξεχωριστοί και μοναδικοί είστε!

P.S. Εννοείται πως δεν επιτρέπεται να μιλάτε για τους/τις πρώην σας και να τους/τις κάνετε stalking στο Facebook.

2
Φρόντισε τον εαυτό σου

Φρόντισε τον εαυτό σου! Κάνε γυμναστική, κλείσε ραντεβού για μασάζ σε ένα spa, χαλάρωσε με την αγαπημένη σου μουσική, δες τις αγαπημένες σου ταινίες, μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό, πήγαινε για ψώνια και αγόρασε ό,τι σου αρέσει.

Μπορείς ακόμη να πας σε ένα εστιατόριο ή σινεμά μόνος/η σου! Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο, αλλά είναι ένας από τους τρόπους για να μάθεις πώς να είσαι χαρούμενος/η μόνος/η σου και θα σε βοηθήσει να είσαι άνετος/η με τον εαυτό σου.

Επίσης, μπορείς να διαλέξεις πού να πας και τι να δεις χωρίς να χρειάζεται να διαφωνήσεις με κανέναν.

3
Κάνε κάτι καινούριο και διαφορετικό

Αν σκεφτόσουν να μάθεις κάποιο μουσικό όργανο, κάποια ξένη γλώσσα, πώς να μαγειρεύεις, να αρχίσεις χορό, κάποια πολεμική τέχνη ή το γυμναστήριο και δεν είχες χρόνο (ή πρόσφατα βρήκες), τότε ήρθε ο καιρός να το αρχίσεις!

4
Συναντήσου με αυτούς που σου λείπουν

Αν έχεις κάποια άτομα που σου λείπουν και έχεις καιρό να τους συναντήσεις λόγω των σπουδών, της δουλειάς, μπορεί να μένουν μακριά ή να είστε γενικά απασχολημένοι, τότε στείλε τους μήνυμα ή τηλεφώνησε τους και κανονίστε συνάντηση.

Αν μένουν μακριά, τότε μπορείς να τους μιλήσεις μέσω chat στα social media ή μέσω βιντεοκλήσεων.

5
Γίνε εθελοντής/εθελόντρια 

Μπορείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου αλλά και τα ζωάκια που σε χρειάζονται και παράλληλα θα γεμίσεις χαρά και αγάπη και θα κάνεις τον κόσμο καλύτερο!

Ίσως να μην μπορείς να γίνεις εθελοντής/τρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά μπορείς να το κανονίσεις για το Σαββατοκύριακο ή για την άλλη εβδομάδα!

 

Αυτές είναι κάποιες προτάσεις για το πώς να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μόνο εσύ όμως ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα, γι’ αυτό κάνε οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενο/η και γεμάτο/η, ο,τιδήποτε και να είναι αυτό.

Ας μην είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνο ημέρα των ερωτευμένων, αλλά ημέρα αγάπης γενικά, αγάπη προς τον εαυτό μας, τους συγγενείς μας, τους φίλους μας και προς όλο τον κόσμο.

Εσένα ποιες από αυτές τις προτάσεις σου άρεσαν περισσότερο; 🙂

 

Δες επίσης: 5 αποτελεσματικοί τρόποι να ξεκινάς θετικά οποιαδήποτε μέρα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending