fbpx

4 απλά βήματα για να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα μόνη σου στο σπίτι!

Εκτός από την ακμή, τα μαύρα στίγματα είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες, αλλά και άντρες. Τα μαύρα στίγματα αν δεν αφαιρούνται τακτικά μετατρέπονται σε ακμή, η οποία με την σειρά της μπορεί να προκαλέσει και άλλα προβλήματα στο δέρμα.

Επειδή όμως μια επίσκεψη στην αισθητικό είναι χρονοβόρα, και όχι τόσο οικονομική λύση, σου δείχνω έναν πανεύκολο και οικονομικό τρόπο για να εξαφανίσεις τα στίγματα μόνη σου στο σπίτι!

Θα χρειαστείς:

  • μια κατσαρόλα με ζεστό νερό
  • καθαρή πετσέτα
  • scrub προσώπου
  • ενυδατική κρέμα

Δες πώς να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα σου:

1
Άνοιξε τους πόρους του δέρματός σου

Γέμισε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό που έχεις βράσει προηγουμένως και φέρε το πρόσωπο σου από πάνω, τοποθετώντας την πετσέτα στο κεφάλι σου καλύπτοντας την κατσαρόλα για να μην φεύγει ο ατμός. Μείνε έτσι για 10 λεπτά ούτως ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος σου. Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου πριν από το βήμα αυτό!

2
Πίεσε ελαφρά και κάνε ελαφρύ scrub

Αποτέλεσμα εικόνας για face scrub on

Αφού έχουν ανοίξει οι πόροι σου, κρατώντας καθαρά χαρτομάντιλα πίεσε ελαφρώς τα μαύρα στίγματα που είναι εμφανή για να βοηθήσεις το σμήγμα να βγει από το δέρμα. Στη συνέχεια με ένα scrub κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου για να φύγει το υπόλοιπο σμήγμα, αλλά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

3
Κλείσε τους πόρους με toner

Αποτέλεσμα εικόνας για face scrub

Αφού έχεις τελειώσε, ξέπλυνε το πρόσωπό σου με αρκετά κρύο νερό και πέρασε ένα toner με ένα βαμβάκι από πάνω για να κλείσεις τους ανοικτούς πόρους σου. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό γιατί αν δεν το κάνεις, τότε οι πόροι θα παραμείνουν ανοιχτοί και θα είναι λες και δεν καθάρισες το πρόσωπό σου.

4
Eνυδάτωσε την επιδερμίδα σου

Αποτέλεσμα εικόνας για moisturizer

Ενυδάτωσσε το δέρμα σου με μια κρέμα προσώπου για να αποφύγεις τυχόν ξηροδερμία από τους ζεστούς ατμούς, αλλά και για να μαλακώσει το δέρμα σου.

Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις να καθαρίσεις
το πρόσωπό σου με αυτό τον τρόπο;

 


Διάβασε επίσης: 3 σπιτικές μάσκες προσώπου που
θα σε κάνουν να λάμψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending