fbpx

Μετάτρεψε τα wavy μαλλιά σου σε 4 στυλάτα hairstyles εύκολα και γρήγορα!

Ξέρω το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις, δουλειά και τα γνωστά τρεχάματα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να νιώθεις σιγουριά και άνεση με το στυλ σου! Όταν τα μαλλιά σου είναι περιποιημένα, νιώθεις αυτοπεποίθηση και ζωντάνια!

Αν είσαι και εσύ λάτρης του φυσικού hairstyle που τα τελευταία χρόνια είναι το απόλυτο trend, τότε αυτό το post είναι το ιδανικό για εσένα, αφού θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αρκετές φορές!

Δες εδώ 4 hairstyles που μπορείς να κάνεις:

1
Παίξε με πλεξούδες

Αγαπώ τις πλεξούδες χειμώνα καλοκαίρι, αφού μετατρέπουν το hair-look σου σε κάτι πολύ εντυπωσιακό χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

2
Ρομαντική αλογοουρά

Τι πιο όμορφο και ρομαντικό, από μια χαμηλή αλογοουρά; Πιάσε τα μαλλιά σου μια χαμηλή αλογοουρά και μετά πάρε μια μικρή τούφα και τύλιξε την γύρω από το κοτσιδάκι! Το αποτέλεσμα; Eντυπωσιακό χωρίς ιδιαίτερα επαγγελματικές κινήσεις!

3
Half Up – Half down

Εάν βαριέσαι ή δεν έχεις χρόνο να κάνεις μια αλογοουρά ή μια πλεξούδα, πιάσε τα μαλλιά σου half up και είσαι έτοιμη! Ειδικά το πρωί που τις πλείστες φορές δεν έχεις χρόνο, κάνε ένα φρεσκάρισμα στο wavy-look σου, πιάσε τα με ένα κοτσιδάκι και είσαι έτοιμη! Προτίμησε scrunchie για πιο street style look!

4
Loose Wavy Hair-look


Εάν θες να δώσεις μια πιο rock διάθεση, άσε τα μαλλιά σου κάτω, πέρασε τη μια πλευρά των μαλλιών σου πίσω από το αυτί σου και με ένα κόκκινο κραγιόν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Eσύ ποιο hairstyle θα προτιμήσεις;

 


Διάβασε επίσης: 5 hairstyles που θα επικρατήσουν
την άνοιξη/καλοκαίρι του 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending