fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ!

Αν είσαι (ή αν ήσουν) φοιτητής του ΤΕΠΑΚ, σίγουρα θα καταλάβεις τις ακόλουθες καταστάσεις, διότι τις ζεις καθημερινά και ανελλιπώς. Είναι καταστάσεις δύσκολες και εκνευριστικές για πολλούς από τους φοιτητές.

Αν πάλι δεν είσαι στο ΤΕΠΑΚ, ευκαιρία να μάθεις μερικές από τις καταστάσεις που ζουν καθημερινά οι φοιτητές που σπουδάζουν στη Λεμεσό.

Δες τις 5 καταστάσεις που βιώνουν μόνο οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ:

1
Οι φωτοτυπικές που ποτέ δεν δουλεύουν

Image result for printer
amazon.in

Οι φοιτητές επισκέπτονται καθημερινά τα περιβόητα labs για να τυπώσουν τις διαλέξεις της ημέρας και να μπορέσουν να παρακολουθήσουν στο μάθημα, αλλά τι συμβαίνει; Που τες 3 φωτοτυπικές, δουλεύκει μόνο η 1!

Αποτέλεσμα; Μια σειρά ουράς, που δαμέ ως τη Λευκωσία, τζιαι οι φοιτητές να νευριάζουν γιατί έχουν μάθημα τζιαι αρκήσαν, ή γιατί ο μπροστινός τους αποφάσισε να φκάλει τις διαλέξεις ολόκληρου του χρόνου μια φορά… Έτσι, όσοι είχαν την τύχη να βρίσκονται πίσω του κλαιν γιατί κάμνει 2 ώρες τζιαι ακόμα να τελειώσει.

Τελικό αποτέλεσμα ποιο πιστεύεις ότι ένει; Ναι, καλά εμάντεψες! Σπάζουν ούλλες οι φωτοτυπικές τζιαι σάζουνται μετά που κανένα μήνα. Η διαδικασία τούτη πάει κύκλο ολόχρονα!

2
Τα Parking

Οι Λεμεσιανοί φοιτητές κυρίως, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα κάθε πρωί με το Parking.

Γιατί; Επειδή το ΤΕΠΑΚ εν έσσιει ένα δικό του Parking για να βάλουν τα αυτοκίνητα τους. Έτσι, γυρίζουν στο κέντρο της Λεμεσού μισή ώρα μέχρι να έβρουν κάπου να το αφήσουν…

Ή θα πληρώσουν τα μαλλοτζιέφαλα τους για να το βάλλουν σε κάποιο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης καθημερινά.

3
Τα σκορπισμένα κτήρια σε όλο το κέντρο της Λεμεσού

Οι φοιτητές μετακινούνται όλη μέρα από το ένα κτίριο στο άλλο, γιατί το ΤΕΠΑΚ εν σκορπισμένο σε ολόκληρο το κέντρο της Λεμεσού. Βρέξει, σσιονίσει, θα περπατήσεις, θα βρεχτείς, θα αρρωστήσεις, αλλά, θα θυσιαστείς για να πάεις στο μάθημα σου.

Εν κανεί εκάμαν 1000 κτίρια, αντί να κάμουν ένα για κάθε κλάδο τουλάχιστον, εκάμαν τα ούλλα για ούλλους, γι’ αυτό υπάρχει και ο συνωστισμός.

4
Η τεχνολογία που “πάντα” λειτουργεί

Μιλούμε είναι Τεχνολογικό το Πανεπιστήμιο με όλη τη σημασία της λέξης. Μπαίνεις σε μια αίθουσα, αλλά ποτέ δεν ξεκινά το μάθημα φυσιολογικά.

Είτε το σύστημα εν βαρυφορτωμένο επειδή ούλλοι οι φοιτητές χρησιμοποιούν το Internet, είτε έσσιει πρόβλημα το projector τζιαι εν θα δείχνει πάνω στον πίνακα, είτε εν θα ενώνεται ο προβολέας με το laptop του καθηγητή, και πολλά άλλα…

Κακά τα ψέματα όμως, με την τεχνολογία εν μπορείς να είσαι πάντα σίουρος. Τούτα μπορούν να συμβούν σε κάθε Πανεπιστήμιο.

5
Τα “κεντρικά”

Image result for τεπακ
elemesos.com

Ας πούμε τζιαι κάτι καλό για το περιβόητο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, γιατί είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια.

Οι φοιτητές εν χαρούμενοι που βρίσκονται στο ΤΕΠΑΚ, παρ’ όλες τις δυσκολίες που περνούν, γιατί έχουν τις παρέες τους τζιαι βρίσκονται στα κενά τους στην καφετέρια του Πανεπιστημίου παίζοντας χαρτιά, τάβλι και άλλα διάφορα παιχνίδια.

Εσύ ποια που τούτα αναγνωρίζεις; Τι άλλο σου έτυχε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending