fbpx

Εντυπωσίασε την με το outfit σου την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Η πιο ερωτική ημέρα πλησιάζει, γι’ αυτό αν δεν έχεις ακόμη προγραμματίσει τι θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την αγαπημένη σου, σου συνιστούμε να βιαστείς:

  • Κάνε κράτηση σε εστιατόριο ή κάπου για ποτό
  • Πάρε της ένα όμορφο δώρο
  • Ανθοδέσμη (απαραίτητη)
  • Βρες τι θα φορέσεις έτσι ώστε να την εντυπωσιάσεις.

Εμείς δεν ξέρουμε τι θα επιλέξεις στα πρώτα τρία, αλλά μπορούμε να σε βοηθήσουμε στο τι θα φορέσεις. Γι’ αυτό σου προτείνουμε 3 outfits, κι εσύ απλά επέλεξε αυτό που είναι πιο κοντά στο style σου και εντυπωσίασε την.

Δες εδώ:

1
Constantinos

Συνδύασα το κλασικό λευκό πουκάμισό (που είμαι σίγουρος πως έχεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου)  με το μπεζ παντελόνι μου και το καφέ brogues. Από πάνω επέλεξα να φορέσω γιλέκο γιατί είναι ένα από τα all time classic κομμάτια της αντρικής  γκαρνταρόμπας.

Get the look:

γιλέκο

πουκάμισο

παντελόνι

παπούτσι

2
Chrisis


Εγώ σας προτείνω ενα total black outfit. Κάποιος μπορεί να πει πως πολλή μαυρίλα έχει πέσει, αλλά το μαύρο ήταν, είναι και θα είναι κομψό και διαχρονικό. Συνδύασα το μαύρο παντελόνι μου με μαύρο πουκάμισο και με ένα διακριτικό μαύρο παπιγιόν. Το μαύρο leather jacket μου ήταν ο ιδανικότερος συνδυασμός για το συγκεκριμένο outfit. Από κάτω επέλεξα το άσπρα sneakers μου για να κάνει πιο casual το όλο look.

Get the look:

Leather Jacket

Πουκάμισο

Παντελόνι

Sneakers

Παπιγιόν

3
Costas

Εγώ επέλεξα σκούρο μπλε παντελόνι και το λευκό πουκάμισο με σχήματα! Από κάτω επέλεξα ένα από τα αγαπημένα μου παπούτσια σε αποχρώσεις του καφέ οπώς και από πάνω ένα καφέ  leather jacket

Get the look:

πουκάμισο

παντελόνι 

παπούτσι

leather jacket

Εσύ ποιο από τα 3 outfits θα επέλεγες να φορέσεις τη μέρα
του Αγ. Βαλεντίνου;


Διάβασε επίσης: 3 τρόποι για να φορέσεις το στρατιωτικό παντελόνι σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending