fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Aυτή την εβδομάδα, διάλεξα 3 άτομα που με ενέπνευσαν μέσα από το δικό τους προσωπικό στυλ! Ο καθένας βέβαια για διαφορετικό λόγο! Γι’ αυτό και εγώ ήθελα να τους μοιραστώ μαζί σας, για να τους δέιτε κι εσείς!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Νίκη δημιούργησε ένα καταπληκτικό street style look! H silver skater φούστα της, σε πιο loose μορφή μαζί με το μαύρο oversized knit της έκαναν τον απόλυτο συνδυασμό! Τα ταίριαξε τέλεια με τα adidas superstar sneakers της! Το καταπληκτικό lipstick της σε αυτή την απίθανη μωβ απόχρωση) ήταν το ιδανικό γι’ αυτό το look! Aυτά που ολοκλήρωσαν το outfit της, ήταν το choker (όπως αυτά τη δεκαετία του 90) και το hairstyle της! Perfect Νίκη μου! ✌????

Μου άρεσε πάρα πολύ το outfit του Μάριου! Δημιούργησε ένα πολύ προσεγμένο και ωραίο smart look! Λατρεύω να βλέπω και άντρες να επιλέγουν παλτό για τις καθημερινές τους εξόδους και να το συνδυάζουν με sneakers! Συνδύασε τέλεια και το Tommy Hilfiger sweater του, βάζοντας άσπρο πουκάμισο από μέσα! Εκτός από ιδανικό outfit για πρωινή – απογευματινή βόλτα, θα μπορούσε κάλλιστα να φορεθεί και το βράδυ το συγκεκριμένο outfit για ποτό (με διαφορετικά παπούτσια όμως). Μπράβο σου Μάριε μου! ????????

Η Έμιλυ δημιούργησε ένα πολύ ωραίο και sexy outfit με τις over the knee μπότες της και το μαύρο παλτό της! Από τη μια είναι sexy, αλλά από την άλλη μου βγάζει κάτι πιο κλασικό. Ίσως είναι τα χρώματα που χρησιμοποίησε! Η oversized εσάρπα της σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις συνδυάστηκε τέλεια με το υπόλοιπο outfit της! Τέλος μου άρεσε πολύ που έπαιξε με καφέ αποχρώσεις για το μακιγιάζ της. Great outfit Έμιλυ μου! ????????

 

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending