fbpx

Δες ποια είναι τα νέα trends στα νύχια για το 2017!

Είμαι σίγουρη ότι θέλεις κι εσύ τα νύχια σου να είναι περιποιημένα! Νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου!

Η χρονιά που μας πέρασε είχε πολλά νέα trends στα νύχια. Η φετινή χρονιά θα έχει ακόμα περισσότερα: κάποια από αυτά είανι διαχρονικά, κάποια άλλα επανήλθαν από 90’s και κάποια θα τα δεις για πρώτη φορά φέτος!

Αν θέλεις να είσαι in-fashion σε ό,τι έχει να κάνει με ομορφιά και συγκεκριμένα με τα νύχια, τότε διαβάζεις το σωστό post!

Δες ποια είναι τα trends για τα νύχια:

 

1
Halfmoon Nails

Η αγαπημένη μου τάση στα νύχια, το γνωστό και ως μισό φεγγάρι! Σου έχω τα τέλεια νέα! Μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις μόνη στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι σελοτέιπ και τα αγαπημένα σου χρώματα! Φέτος ήταν πολύ trend ο συνδυασμός του halfmoon με ματάκι (βλ. Chiara Ferragni) και δεν ήταν λίγες οι fashion bloggers που το δοκίμασαν!

2
Metallic Nails

Η τάση που απογειώθηκε φέτος τον χειμώνα. Είμαι σίγουρη ότι κι εσύ έστω και μια φορά δοκίμασες φέτος να κάνεις μεταλλικά νύχια ή έστω να έχεις κάποιες μεταλλικές πινελιές πάνω σε αυτά. Το rose gold και το rose silver θα είναι η No.1 τάση στα νύχια τώρα την άνοιξη!

3
Swarovski Nails

Ναι, ναι ναι ξέρω σου φαίνεται υπερβολικό και κάπως out of fashion! Κι όμως αυτό το trend επανέρχεται για το 2017! Παίξε όσο θες με τα πολυαγαπημένα Swarovski και δημιούργησε το δικό σου μοναδικό σχέδιο στα νύχια. Αυτή η τάση είναι έτοιμη να κυριαρχήσει και την άνοιξη!

4
Glitter Nails

Διάλεξε ό,τι χρωματάκι σου αρέσει και απλά εχεις το τέλειο αποτέλεσμα! Με τα glitters δεν χρειάζεται να προσθέσεις οτιδήποτε άλλο στο νύχι, εφόσον είναι εντυπωσιακό απο μόνο του.

5
90’s Graphic Nails

Αααχ! Το funky style των 90’s επιστρέφει στα νύχια με τρελούτσικους συνδυασμούς σχεδίων (βλ. Kenzo fashion show)! To 90’s style έχει να κάνει με τα χρώματα, τις γραμμές και τα σχήματα. Δώσε φαντασία!

6
Simple Classic Nails

Για ‘σένα που θες να περιποιείσαι τα νυχάκια σου, αλλά δε θες υπερβολές, η νέα τάση είναι τα nude χρώματα. Μπορεί να είναι απλό, αλλά είναι φινετσάτο ταυτόχρονα!

Εσύ ποιο trend θα επιλέξεις να κάνεις πρώτα;

 


Διάβασε επίσης: Το μανικιούρ που στεγνώνει σε 60 δευτερόλεπτα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending