fbpx

Σκέφτηκες τι θα γινόταν αν το τέλος του κόσμου ήταν… κυπριακή υπόθεση;

Ας το πάρουμε από την αρχή! Έτος  2040! Σύμφωνα με κάμποσους προφήτες, θα  έπρεπε να είχε καταστραφεί η Γη τουλάχιστον 5-6 φορές, με βάση αρκετά ημερολόγια τζιαι υπολογισμούς!

Δυστυχώς  το έτος 2040 θα είναι η οριστική  ημερομηνία της καταστροφής σύμφωνα με ασφαλείς πηγές!

Πώς θα αντιδρούσε όμως ο Κυπραίος μπροστά στο επερχόμενο «Τέλος»;

 

1
Ο χαλαρός Κυπραίος

Αντιμετωπίζει τη μέρα σαν την κάθε μέρα του χρόνου. Σχολάνει που τη δουλειά, πιάνει τα μωρά που το σχολείο και κάθουνται να φαν, βλέποντας «Κωνσταντίνου και Ελένης». Πιθανόν θα συνεχίσει να παίζεται σε επανάληψη για 678η  φορά ακόμα και τότε.

Την νύχτα κλασσικά θα πάει για φαΐ στους κουμπάρους και θα πάρει  την μπουκάλα με το ουίσκι – την 18άρα που ανταλλάσσουν που το 2020.

2
Ο πανικοβλημένος Κυπραίος!

Θωρεί συνέχεια νέα στη τηλεόραση, νομίζοντας ότι έτσι θα ηρεμήσει αλλά γίνεται το αντίθετο. Παθαίνει ΑΜΟΚ, καθώς  σχεδόν πάντα  στις τηλεοράσεις -για να πουλήσουν- φέρνουν την καταστροφή, ακόμα κι αν δεν υπάρχει!

Αρχίζει να ψάχνει για «ασφαλή» καταφύγια και μπαίνει σε διάφορα forums, για να συνομιλήσει  με άλλους για οδηγίες!  Επίσης, θεωρεί πολύ χρήσιμες για να δει, ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο, όπως το “2012ή  το “Day After Tomorrow!

3
O παναϊρκώτης Κυπραίος!

Αρνείται να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα και την θεωρεί απλά ως μια νέα ευκαιρία για ξεφάντωμα.

Ψάχνει για εισιτήρια τελευταίας στιγμής, κυρίως για Αθήνα, ώστε να θυμηθεί τα περασμένα του μεγαλεία και να τον βρει το μοιραίο με το να σύρνει γαρύφαλλα τζιαι να κάμνει ρεζιλίκια πάνω στην πίστα!

4
O Κυπραίος καλλιτέχνης!

Έχει συνειδητοποιήσει τη δυσκολία των πραγμάτων και αποφασίζει ότι θέλει ένα τέλος Θεατράλε! Είτε με κοινό, είτε όχι, θα τον βρει το τέλος στο σανίδι να δίνει το δικό του ρεσιτάλ!

Στην πιο «light» κατηγορία θα μπουν σαφώς τα τελευταία Καλλιστεία που θα γίνουν η αιτία να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια, λόγω της αποκοπής των ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή στις διαγωνιζόμενες! Πολυφωνία στο λαό επιτελούς!

5
Κυπραίος παραπόττης!

Τελευταία κατηγορία αλλά καθοριστικής σημασίας! Ο Κυπραίος που, εκμεταλλευόμενος τις διάφορες δύσκολες συγκυρίες, πουλά σχέδια σωτηρίας, θαυματουργές εικόνες, μπαστούνια, βαλίτσες (και ότι άλλο φανταστεί).

Πιστεύει ότι αν σωθεί, θα γίνει «Αυτοκράτορας»! Tζιαι όταν έρτει το δικό του πρόβλημα μπροστά, φταίει πάντα τους άλλους για τα κακά που του έτυχαν!

Τα πιο πάνω εν απλά σενάρια. Αλλά εν νομίζω να εν πολλά μακριά που την πραγματικότητα! Εσύ τι πιστεύκεις;

 

Δες επίσης: Τι θα γινόταν στην Κύπρο αν απαγορεύονταν η σούβλα και τα σουβλάκια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending