fbpx

3 tips για αψεγάδιαστο μακιγιάζ την ημέρα των ερωτευμένων!

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και όσες έχουν ήδη κάνει πλάνα με τον αγαπημένο τους, σίγουρα θα θέλουν να δείχνουν πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ στο ραντεβού τους.

Γι’ αυτό κι εγώ σου ετοίμασα 3 tips για το μακιγιάζ σου, αλλά και για κάθε φορά που θέλεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια!

Δες τα εδώ: 

1
Επέλεξε matte lipstick

Σίγουρα, (ιδιαίτερα) μια τέτοια μέρα, θα θέλεις να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφο σου, αλλά ίσως αυτή σου η «αγάπη» να μεταφερθεί πάνω στα χείλη του, εάν επιλέξεις ένα κοκκινάδι που έχει cream ή glossy τελείωμα, if you know what I mean!????????

Έτσι λοιπόν εγώ θα σε συμβούλευα να επιλέξεις ένα matte κοκκινάδι το οποίο δε θα γλιστρά από τα χείλη σου και σίγουρα θα είναι kiss-proof. Εάν ωστόσο επιλέξεις ένα κοκκινάδι που δεν είναι matte, θα ήταν καλύτερα να είναι σε μία πιο nude απόχρωση για να μη …. μουτζουρωθείτε!

2
Καταπολέμησε τα smile lines

Οι γραμμές έκφρασης γύρω από το στόμα σου όταν γελάς (smile lines), πολλές φορές έχουν ως αποτέλεσμα το make up να εγκλωβίζεται σε αυτές και να κάνουν να φαίνεσαι πιο κουρασμένη.

Μπορείς να εμποδίσεις το foundation σου από το να μένει μέσα στα smile lines σου, με ένα καταπληκτικό κόλπο. Αφού βάλεις το foundation σου, φούσκωσε το στόμα σου όπως φαίνεται στην εικόνα και βάλε με ένα πινέλο λίγη πούδρα στην περιοχή γύρω από το στόμα σου. Αυτή η κίνηση, τεντώνει το δέρμα και με το να βάλεις από πάνω την πούδρα, το makeup σου σταθεροποιείται και δεν πάει πουθενά!

3
Απόκτησε καλοσχηματισμένα φρύδια

Τα φρύδια είναι αυτά που δημιουργούν το πλαίσιο στο πρόσωπό σου και σίγουρα αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ των ματιών σου. Τι γίνεται όμως όταν ενώ προσπαθείς να γεμίσεις τα κενά (εάν έχεις) και ενώ προσπαθείς να δημιουργήσεις ομοιόμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια, τίποτα δεν «κολλάει» πάνω τους;

Η λύση είναι μία και είναι φυσικά δοκιμασμένη: concealer! Όταν λοιπόν προσπαθείς να βάλεις είτε μολύβι, είτε σκιά στα φρύδια σου και δυσκολεύεσαι πάρα πολύ, προσπάθησε να δημιουργήσεις μια πιο κολλώδη επιφάνεια, εφαρμόζοντας λίγο concealer στο σημείο, ώστε να κολλήσει πάνω του η σκιά ή το μολύβι.

Quote της εβδομάδας:

“There is beauty in everything, just not everybody sees it.”????

 


Διάβασε επίσης: Τέλειο ρομαντικό μακιγιάζ για την ημέρα του
Αγίου Βαλεντίνου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending