fbpx

Ελληνοκυπριακό πρωτάθλημα Αγγλίας: ‘Come back’ το Leicester και φωτιά στην κορυφή!

Η ομάδα του Leicester ήταν η μεγάλη νικήτρια της 8ης αγωνιστικής του Ελληνοκυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο ΗΒ. Το Leicester πήρε την νίκη εναντίον της πρωτοπόρου ομάδας του Derby και έφτασε τους 13 βαθμούς. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Leicester που πλέον μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση του τροπαίου.

Από την άλλη, η ομάδα του Derby δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα του Derby έχασε μετά από 5 συνεχόμενες νίκες και παρέμεινε στους 15 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Derby μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό είχε δοκάρι από κοντινό σουτ του Δήμου Γεωργιάδη. Το Leicester απάντησε με δυο μακρινά σου, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας του Derby, Αλέξαντρος Χεντάουι, ήταν σε ετοιμότητα και στις δυο περιπτώσεις. Η ομάδα του Derby είχε την κατοχή της μπάλας και ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό από σέντρα-σουτ του Κυριάκου Αρναούτη. Στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα του Leicester προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο τερματοφύλακας του Derby ήταν σε εξαιρετική μέρα και με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Παπαμιχαήλ αλλά και της υπόλοιπης άμυνας κράτησε το 0-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Leicester κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό να κάνει το 1-1 μετά από λάθος της άμυνα του Derby. Το παιχνίδι είχε για ανάψει για τα καλά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το 3ποντο. Η γηπεδούχος ομάδα του Leicester είχε την κατοχή της μπάλας αλλά το Derby χτυπούσε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετά καλές ευκαιρίες, ένα καλό σουτ από τον Αντρέα Σαμουρίδη του Derby στο 37 και από τον Αλέξανδρο Ροτσίδη στο 39 αλλά οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων αντέδρασαν σωστά, κρατώντας το 1-1. Στο 50ο λεπτό από μια φάση διαρκείας, ο Αλέξανδρος Ροτσίδης κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-1 για την ομάδα του Leicester.

Τα τελευταία λεπτά η ομάδα του Derby βρήκε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά ο τερματοφύλακας του Leicester ήταν πανταχού παρόν και έτσι παρέμεινε το 2-1 με την ομάδα του Leicester να παίρνει τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

MVP του αγώνα: Ρένος Χριστοδούλου

Φωτιά στις πρώτες θέσεις

Πλέον το Leicester μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του τροπαίου στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο αν και οι δύο ομάδες του Derby και Nottingham κάνουν απώλειες στα τελευταία 2 παιχνίδια που απομένουν. Αν η ομάδα του Derby πάρει την νίκη εναντίον του Sheffield και το Nottingham νικήσει το Birmingham τότε το τρόπαιο θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα μεταξύ του Derby και του Nottingham.

Για περισσότερα νέα στο: Hellenic and Cypriot East Midlands Futsal Tournament 2016-17

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending