fbpx

Δες τι να κάνεις στη Λεμεσό αυτή την εβδομάδα (13/02-19/02/2017)!

Σκέφτεστε τι να κάνετε στη Λεμεσό αυτή την εβδομάδα; Προβληματίζεστε για τις εξόδους σας και θέλετε να νιώσετε και κλίμα καρναβαλιού;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε εκδηλώσεις και events που μπορείτε να απολαύσετε αν βρίσκεστε στη Λεμεσό αυτές τις μέρες!

Δες τα πιο κάτω:

 

1
15/02 – Μια αλλιώτικη συναυλία λαμβάνει χώρο αυτή την εβδομάδα στη μουσική σκηνή της Λεμεσού «Το πέραμα».

Ο μοναδικός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παρέα με τον ανεπανάληπτο Γιάννη Ζουγανέλη, υπόσχονται μια καταπληκτική βραδιά με μοναδική μουσική και άφθονο γέλιο. Η βραδιά ξεκινάει στις  21:30 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 25373763

2
16/02 Πέμπτη, καθιερωμένη Τσικνοπέμπτη

Ότι και να πούμε ή να προτείνουμε είναι λίγο. Δες εδώ όμως όσα πρέπει να κάνεις την Τσικνοπέμπτη για να την ζήσεις στο full, σαν Λεμεσιανός.

3
17/02 Παρασκευή, μετά την πίεση της εβδομάδας προτείνουμε για χαλάρωση Θέατρο

Στην κεντρική σκηνή του Ριάλτο ο ΘΟΚ παρουσιάζει το έργο «Γενικός Γραμματέας» του Ηλία Καπετανάκη. Το έργο αυτό αγαπήθηκε και σε Ελλάδα και σε Κύπρο ενώ ο σκηνοθέτης της παράστασης Βασίλης Νικολαΐδης δηλώνει θαυμασμό πως ένα έργο του 19ου αιώνα μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα, και να κερδίσει την προσοχή ενός σύγχρονου κοινού.

Η παράσταση ξεκινάει στις 20:30 ενώ για όσους δεν τα καταφέρουν παρασκευή, μπορούν να πάνε στην παράσταση του Σαββάτου. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Θέατρο Ριάλτο και για τους φοιτητές η τιμή είναι μόνο 6 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Θέατρο Ριάλτο – 77777745. 

4
18/02 Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, ο ChoiceFM, διεξάγει το καρναβαλίστικο κυνήγι θησαυρού

Αυτό το Σάββατο, μείνετε στη Λεμεσό, σχηματίστε μια δυναμική ομάδα με τους συμφοιτητές σας και δηλώστε συμμετοχή. Αποφασίστε όνομα για την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 14/02/17. Μέσα από διάφορους γρίφους και πaζλ, θα μάθετε ακόμα περισσότερα για την Λεμεσό και θα περάσετε μια μοναδική εμπειρία με τους φίλους σας. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ! 

5
19/02 Πρώτη παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση!

Για εσάς που είστε «καινούριοι» στην Λεμεσό, την Κυριακή σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση. Γεμάτη από παιδικά χαμόγελα, χρώματα και ζωντάνια. Έτσι θα πάρετε μια μικρή Γεύση για το τι θα ακολουθήσει την άλλη εβδομάδα στην Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει η ώρα 10:30 από το Κέντρο εξυπηρέτησης του πολίτη και θα κατευθυνθεί μέχρι και τον ζωολογικό κήπο.

Υ.Γ: Μην ξεχάσετε να πάρετε παμπάτζι ή παγωτό από τους παγωτάριδες που θα είναι στημένοι παντού.

Εσείς τι από τα πιο πάνω θα επιλέξετε για αυτή την εβδομάδα;

 

Δες επίσης: 5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending