fbpx

Ιδανικό ποδαρικό για το Frederick!

Την καλύτερη αρχή στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ανδρών έκανε το Πανεπιστήμιο Frederick αφού επικράτησε εκτός έδρας του Πανεπιστημίου Κύπρου με σκορ 1-4.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ραφαήλ Μενελάου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 14′ ο Saeed Anvari έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους γαλάζιους “γράφοντας” το 0-2, σκορ που έμελλε να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Anvari διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα ανοίγοντας την ψαλίδα στα 3 τέρματα για το πανεπιστήμιο της Λεμεσού. Στο 33ο λεπτό, ο Ανδρέας Ζαντής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας το 0-4 με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-4 χάρη σε ένα τέρμα του Άγγελου Παπαναστασίου.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χατζηαδαμίδης Ε., Λιοτατής Ν., Γιαλωνίτης Δ., Μωραΐτης Α., Παπαναστασίου Α., Παλαικυθρίτης Σ., Καστιπάκης Ε., Νικολάου Χρ., Χατζηγεωργίου Α.

Πανεπιστήμιο Frederick: Χατζηγεωργίου Χρ., Μενελάου Ρ., Γκιβάρα Κ., Αντωνίου Μ., Κυριάκου Μ., Σάββα Γ., Παπασάββα Μ., Anvari S., Μακρής Χρ., Ζαντής Α., Μαλαός Α., Πλάτωνας Μ.

*** Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με 5-4.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending