fbpx

Ο οίκος Gucci ζητά τον Παρθενώνα για το επόμενο του show!

Ο διάσημος οίκος Gucci, επιθυμεί το επόμενο fashion show του να γίνει μπροστά από τον Παρθενώνα, την 1η Ιουνίου το 2017. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών (ΕΦΑ Αθηνών) είναι πολύ αρνητική με το θέμα αυτό, αφού δεν αρμόζει στον χαρακτήρα και στην σπουδιαίοτητα του μνημείου.

Το θέμα φαινόταν ότι θα έληγε σε επίπεδο Εφορείας, ωστόσο οι διοργανωτές ζήτησαν το θέμα να συζητηθεί και στο ανώτατο γνωμοδοτικό όργανο του ΥΠΠΟΑ. Γι’ αυτό και σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, τα μέλη του KΑΣ θα επανεξετάσουν την πρόταση του οίκου και θα αναμένουν την απάντηση από την υπουργό Πολιτισμού, η οποία έχει τον τελευταίο λόγο.

Αν και φαίνεται κάπως σοκαριστικό να γίνει ένα τέτοιο show στον Παρθενώνα, από την άλλη είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να στραφούν όλα τα “φώτα” και πάλι στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα όπως κάποτε. Σίγουρα θα ανοιχτούν πολλές πόρτες στην Ελλάδα, μετά από ένα show σαν κι αυτό που έχει τόση δύναμη. Και ας μην ξεχνούμε ότι δεν είναι λίγος ο κόσμος που θα έρθει για να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ας ελπίσουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση που θα παρθεί
θα είναι η καλύτερη!

 


Διάβασε επίσης: Η Μις Καναδάς έχει καμπύλες και απάντησε στα αρνητικά σχόλια εναντίων της!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending