fbpx

Έτσι θα μάθεις ποιος σε έκανε unfollow ή unfriend στα social media!

Το πιο πιθανόν είναι να το καταλάβεις – ειδικά αν είναι άτομο που ξέρεις. Κάποιες φορές, θα ήθελες να βρεις ένα εύκολο τρόπο για να “εντοπίσεις” ποιοι σταμάτησαν να σε ακολουθούν στα social media.

Κάποτε μπορεί να πρόσεξες ότι μειώθηκε ξαφνικά ο αριθμός των φίλων ή followers σου και να αναρωτιέσαι γιατί.

Ίσως δεν ήξερες λοιπούν ότι υπάρχουν κάποια έξυπνα apps, που καταμετρούν εκείνους που σταμάτησαν να σε ακολουθούν. Το μόνο που μένει να βρεις είναι το “γιατί”.

Μάθε πιο κάτω πώς να τους εντοπίσεις:

 

1
Στο Facebook

Για να βρεις ποιοι σε διέγραψαν από το πιο διαδεδομένο μέσο στα social media, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το “Deleted“. Κάνεις πρώτα εγγραφή, και μετά αφήνεις την ιστοσελίδα να αντιγράψει τον αριθμό των φίλων σου στο Facebook.

Όταν συνδεθείς ξανά στο “Deleted“, αυτό θα σου αναφέρει όποιον λείπει από τη λίστα σου καθώς και το πότε σε διέγραψε. Όχι κι άσχημο, έτσι;

2
Στο Instagram

Πόσες φορές σου έχει τύχει (ή το έκανες κι εσύ) να σε κάνει κάποιος follow και όταν κάνεις πίσω κι εσύ, να σε κάνει αμέσως unfollow; Η λύση σου εδώ είναι το “Unfollowgram“.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις log in στην ιστοσελίδα και μια φορά την εβδομάδα, ελέγχει ποιοι δεν συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για ό,τι κάνεις post: φωτογραφίες, βίντεο, stories και γενικά τα updates σου.

Τι λες να δοκιμάσεις κάτι από τα πιο πάνω σήμερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending