fbpx

Δες πώς άλλαξε η ζωή του πιο sexy κατάδικου από τη μέρα που αποφυλακίστηκε!

Είμαι σίγουρη ότι θυμάσαι τον 32χρονο Jeremy Meeks, o οποίος έγινε viral με το sexy βλέμμα του στη φωτογραφία του ως κατάδικος για ένοπλη ληστεία.

Μπορεί το όνομα να μη σου λέει και πολλά, αλλά η πιο κάτω φωτογραφία σίγουρα σου θυμίζει τον πανικό που έγινε όταν δημοσιεύθηκε στα social media.

Δες εδώ: 

Αυτό που κέρδισε τους πάντες είναι τα ανοιχτόχρωμα μάτια του, με την πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα του και οι έντονες γωνίες που έχει το πρόσωπό του.

Ο Meeks αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2016 και επέστρεψε πίσω στην οικογένειά του. Βέβαια οι προτάσεις για δουλειά δεν άργησαν να έρθουν, αφού την ίδια περίοδο με την αποφυλάκισή του ήρθε και το πρώτο συμβόλαιο από πρακτορείο μοντέλων και έκλεισε τις πρώτες του φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και εμφανίσεις σε περιοδικά.

Λίγες μέρες πριν έκανε και το ντεμπούτο του στο show του Philipp Plein και περπάτησε με χάρη μπροστά στους καλεσμένους, οι οποίοι ήταν πολύ ιδιαίτεροι: Madonna, Kylie Jenner, Paris Hilton.

Getty Images

Ένα είναι το σίγουρο, ότι ο Jeremy θα συνεχίσει να απασχολεί για πολύ καιρό τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό!

Είναι απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν τα social media
πλεόν στη ζωή του καθενός! 

 


Διάβασε επίσης: Ο οίκος Gucci ζητά τον Παρθενώνα
για το επόμενο του show!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending