fbpx

3 εντυπωσιακοί τρόποι για να βάλεις τα dungarees σου και τον χειμώνα!

Ίσως σου ξύπνησα πολλές αναμνήσεις από την παιδική σου ηλικία ή ίσως πάλι σου ξύπνησα πιο πρόσφατες αναμνήσεις, εκείνες του καλοκαιριού που φοράς ένα λευκό top και την denim σαλοπέτα σου!

Η σαλοπέτα (ή αλλιώς τα dungarees) είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις πολύ παιχνιδιάρικα looks τα οποία προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητά σου!

Έχεις συνδέσει στο μυαλό σου τη σαλοπέτα με το καλοκαίρι; Τότε θα φροντίσω να σου αλλάξω σίγουρα γνώμη μιας και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να την φορέσεις και τον χειμώνα, είτε το πρωί, είτε το βράδυ.

Είσαι έτοιμη να παίξεις με τους συνδυασμούς σου;

1
Casual Look 

Για μια casual εμφάνιση συνδύασε την σαλοπέτα σου με ένα λεπτό πουλόβερ, προτιμώντας έντονες αποχρώσεις για να αποφύγεις την μονοτονία. Επέλεξε τα κλασικά άνετα άσπρα sneakers σου, κάνε τα μαλλιά σου μια αλογοουρά και είσαι έτοιμη!

Get the look:

dungarees 

sweater

παπούτσια 

2
Evening look

Ίσως ο πιο safe συνδυασμός: άσπρο με μαύρο! Φόρεσε το κλασικό άσπρο πουκάμισο το οποίο έχεις ξεχάσει σίγουρα στη ντουλάπα σου με τα άσπρα sneakers σου (για την πρωινή σου βόλτα) μαζί σου τη μαύρη backpack που είναι τόσο βολική!

Αν πάλι θες να είσαι έτοιμη για ένα χαλαρό ποτάκι το βράδυ, φόρεσε τα αγαπημένα σου μαύρα ankle boots, πάρε μια rock clutch bag και το leather jacket σου, κάνε τα μαλλιά σου αλογοουρά και είσαι έτοιμη.

Get the look: 

dungarees 

πουκάμισο 

παπούτσια 

3
Denim Style 

Αν δεν ξέρεις με ποιο σακάκι να συνδυάσεις την σαλοπέτα σου, μην ανησυχείς εγώ σου έχω την λύση! Το λατρεμένο denim jacket βρίσκει και πάλι την θέση του. Να είσαι σίγουρη πως εκτός από ζεστασιά θα σου προσφέρει και στυλ, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε στυλ θες και όπως θες!

Get the look: 

sweater (παρόμοιο)

denim jacket 

τσάντα 

Εσύ με ποιο τρόπο θα φορούσες τα dungarees σου;

 


Διάβασε επίσης: 3 stylish τρόποι για να φορέσεις το floral πουκάμισό σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending