fbpx

Αποφοίτηση Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Προγράμματος MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, παρέδωσε στον επιχειρηματικό κόσμο απόφοιτους πλήρως καταρτισμένους και εφοδιασμένους με τις απαραίτητες γνώσεις και προσόντα, έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες οικονομικές προκλήσεις. Κατά την Τελετή Αποφοίτησης των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017, απονεμήθηκαν 98 μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών στους απόφοιτους των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων του Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής και Πλήρους Φοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρύτανης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ. Μάνθος Μαυρομμάτης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών, Καθηγητής Χάρης Θεοχάρης.

Στην τελετή αποφοίτησης τιμήθηκε με το «Βραβείο EY εις Μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου-Σωτηρίου» η κα. Δώρα Γεωργίου, τελειόφοιτη διδακτορική φοιτήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής, η οποία διακρίθηκε για την ικανότητα έμπνευσης και παρακίνησης, την ύπαρξη οράματος για το μέλλον, το ανοικτό της πνεύμα, την επιτυχημένη ομαδική της δράση και για άλλες της ικανότητες.

Περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες, όπως και πληροφορίες αναφορικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy, στο τηλέφωνο 22893600 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mba@ucy.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending