fbpx

Dress like a fashion blogger: 3 outfits που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Δυναμικό come back του Dress like a fashion blogger με 3 αγαπημένα outfits που εντόπισα στο Instagram διάσημων fashion bloggers τα οποία μπορείς κι εσύ να αναδημιουργήσεις!

Εννοείται ότι όλες οι fashionistas που θα δείτε πιο κάτω, φοράνε ρούχα από διάσημους οίκους μόδας που κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ! Έτσι κι εγώ σου βρίσκω πολύ πιο οικονομικές λύσεις από καταστήματα της Κύπρου, αλλά και σε online σελίδες (που έχουν shipping στο νησί μας) για να αντιγράψεις τα πιο κάτω looks!

Πάμε να τα δούμε:

1
Negin Mirsalehi

Δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτό το άρθρο η αγαπημένη μου Negin! Συνδύασε mom jeans με ένα απλό footer σε παστέλ γαλάζια απόχρωση και λευκά flatform sneakers. Αυτό που ολοκλήρωσε το outfit και το έκανε ξεχωριστό ήταν το μακρύ camel παλτό της δημιουργώντας ένα sporty chic look! Φυσικά η τσάντα της είναι Gucci και δεν είναι εύκολο να βρεις πανομοιότυπη.

Get the look: 

Mom jeans

Footer

Παλτό

Flatform sneakers 

Τσάντα

2
Camila Coelho

Από τις ελάχιστες φορές που θα επιλέξω outfit μια από την Camila. Και αυτό επειδή πάντα επιλέγει ρούχα πολύ γνωστών οίκων μόδας που είναι πολύ ξεχωριστά για να μπορέσει κανείς να βρει παρόμοια. Αυτό το outfit της ωστόσο μπορείς πανεύκολα να το αναδημιουργήσεις και περιλαμβάνει ένα από τα hot trends της εποχής: δικτυωτό καλσόν μέσα από σκισμένο τζιν. Το συνδύασε με ένα απλό λευκό πουκάμισο, leather jacket και ψηλά μαύρα μποτάκια!

Get the look: 

Σκισμένο jean

Λευκό πουκάμισο

Δερμάτινο σακάκι

Δικτυωτό καλσόν

Μαύρα μποτάκια

3
Brittany Xavier

Girly outfit που περιλαμβάνει τι άλλο; Top με bell-sleeves! Σου βρήκα πολύ παρόμοια ρούχα με αυτά που επέλεξε η Brittany για να αναδημιουργήσεις αυτό το stylish outfit. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία δε φαίνονται τα παπούτσια της, αλλά εσύ μπορείς να βάλεις τα μαύρα μποτάκια σου!

Get the look: 

Φούστα

Μπλούζα με bell sleeves

Τσάντα 1

Τσάντα 2

Quote της εβδομάδας:

“Self confidence is the best outfit you can wear!”

 


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger – 3 outfits της Arielle Noa που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending