fbpx

Προεόρτια τίτλου για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Μια ανάσα από το τρόπαιο του πρωταθλητή στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Κύπρου! Οι μαυρόασπροι επικράτησαν χτες, εκτός έδρας, του Πανεπιστημίου Frederick με 0-3 και πλέον αγγίζουν το τρόπαιο με μόλις 2 αγωνιστικές να απομένουν!

Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι για τις 2 ομάδες με την κάθε μια να θέλει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Με το πέρας των πρώτων αναγνωριστικών λεπτών, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν σιγά – σιγά το τέμπο του παιχνιδιού και ήταν πιο απειλητικοί για την εστία του Λοΐζου Σολωμού.

Οι πολλές τελικές έφεραν και αποτέλεσμα λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Μια εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Χατζηγεωργίου λίγο έξω από την περιοχή σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Σολωμού για να έρθει με κοντινή κεφαλιά ο Δημήτρης Χριστοφή να σπρώξει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίκτυα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με τους γαλάζιους του Frederick, δηλαδή, να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Νικόλα Αναστασίου αλλά το Πανεπιστήμιο Κύπρου να ελέγχει το παιχνίδι. Όταν στα μέσα του ημιχρόνου, μάλιστα, ο Αντρέας Χατζηγεωργίου με σουτ από αριστερά έκανε το 0-2 τα πράγματα είχαν αρχίσει να παίρνουν τον δρόμο τους.

Λίγο πριν την λήξη, ο Ευάγγελος έγραψε με κοντινό πλασέ το 0-3 βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους. Πλέον, με 2 αγωνιστικές να υπολείπονται στο πρωτάθλημα, διατηρούν το προβάδισμα των 6 βαθμών από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το οποίο αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική.

Πανεπιστήμιο Frederick: Σολωμού Λ., Παπασάββα Μ., Ραφαήλ Π., Ανδρέου Μ., Σάββα Γ., Κυριάκου Μ., Αντωνίου Μ., Στέλιου Κ., Κωνσταντίνου Μ., Καραολή Μ., Νικολάου Ζ., Χήρας Κ., Μενελάου Ρ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφή Δ., Παπαγγελοδήμου Γ., Αναστασίου Ν., Διονυσίου Κ., Μωραΐτης Α., Νικολάου Χρ., Νικολάου Λ., Χατζηγεωργίου Α., Βιολάρης Α., Παυλίδης Κ., Κατσιάμης Ι., Ευάγγελος Κ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending