fbpx

9 ταλαντούχα άτομα που φτιάχνουν μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα!

Τα χειροποίητα κοσμήματα έχουν τη «δύναμη» να αλλάξουν ένα ολόκληρο outfit και να δημιουργήσουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στο style σου!

Χειροποίητα κοσμήματα σε πρωτότυπα minimal, boho, rock  ή vintage σχέδια, μπορούν να κοσμήσουν το σώμα σου δίνοντας αυτήν την πινελιά που θα σε κάνει να φαίνεσαι και να νιώθεις ξεχωριστή!

Έψαξα και βρήκα από πού μπορείς να βρεις και να κάνεις δικά σου τα πιο υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα! Παρακάτω, σου παρουσιάζω 9 ταλαντούχους δημιουργούς από Κύπρο και Ελλάδα, γεμάτους πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν.

Δες τους εδώ: 

1
 Maria – Chara  Jewelry

«Όλα μου τα κοσμήματα, προσπαθώ να είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας μείγματα. Δηλαδή, δε θέλω να αλλοιώνονται γρήγορα. Γι’ αυτό κι αν είναι faux, χρησιμοποιώ πάλι είδος μετάλλων που αργούν αρκετά να φθαρούν. Σε αυτό βοηθά και η σωστή μεταχείριση από τον πελάτη. Ένα μέταλλο που είμαι ερωτευμένη είναι  ο μπρούντζος! Λατρεύω να δένω διάφορα style μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα το βυζαντινό με το μοντέρνο. Το style των κοσμημάτων μου δεν είναι συγκεκριμένο, αλλάζει αναλόγως με το mood μου!»  – Μαρία Χαρα

Facebook: Maria Chara Jewelry
Instagram: maria__chara
Email: mariacharajewelry@outlook.com
Shop: 7a Leukonos Str., Faneromenis, 
Nicosia, Cyprus
Tel: 99 524977

2
Miss Funky Natty

«Για τη δημιουργία των κοσμημάτων μου, χρησιμοποιώ διάφορα υλικά – ορειβατικά σχοινιά, υφάσματα, χάντρες, σύρμα, συρματόσχοινο. Μ’ αρέσουν οι πολύχρωμοι και έντονοι, συνδυασμοί. Όμως, δε λέω όχι σε απαλούς συνδυασμούς για πιο καθημερινά αξεσουάρ. Η συλλογή μου περιλαμβάνει κοσμήματα, bralettes, τσάντες και coasters. Κύριος στόχος μου είναι να εμπλουτίζω συχνά τη συλλογή μου με καινούρια προϊόντα!»  – Νάταλη

Facebook: Miss Funky Natty
Instagram: missfunkynatty
Online Shop: shop/MissFunkyNatty
Email: natalia_pechlivani@hotmail.com
Locations:
Blue Label Boutique, Ermou 186, Larnaca, 24102724
Helen’s Boutique, Peiraios 14, Strovolos, 22 313951

3
Ioanna Kodjapashi Jewelry

«Τα κοσμήματα μου είναι συνήθως επιχρυσωμένα με κρυσταλλάκια και silver stainless steel. Είναι κοσμήματα τα οποία έχουν μια πιο boho – chic διάθεση. Δεν έχω συγκεκριμένο target group στο οποίο απευθύνομαι, αυτό εξαρτάται από το μοναδικό style της κάθε κοπέλας, η οποία το υποστηρίζει διαφορετικά!» – Ιωάννα Κ.

Facebook: Ioanna Kodjapashi Jewelry
Instagram: ioannakodjapashi
Email: joanna.kodjapashi@gmail.com
Tel: 99221105, 96286628

4
Νεραϊδομάγαζο – Κοσμήματα Λάουρα

«Είναι όμορφο να μπορείς να παντρεύεις τη φαντασία με τα υλικά και το αποτέλεσμα να πλησιάζει σχεδόν πάντα τα όνειρα σου. Τα υλικά για ‘μένα είναι η νεραϊδόσκονη… και τα κοσμήματα τα όνειρα που έχουν πραγματοποιηθεί!»  – Λάουρα Κ.

Facebook: Koσμήματα λάουρα – νεραϊδομάγαζο
Instagram: kosmimata_laura
Email: laura_k030@yahoo.gr
Shop: 
Οδός Θεσσαλονίκης 46, κατάστημα 15, Λεμεσός
Τel: 99 107883

5
ROK Jewelry

«Τα βραχιόλια μου είναι δημιουργημένα με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, χειροποίητα μεταλλικά σχέδια, διαχωριστικά rings με στρασάκια. Ένα θετικό των βραχιολιών μου είναι ότι έχουν την ιδιότητα να εφαρμόζουν στον καρπό του κάθε ατόμου. Επίσης, είναι unisex, καλύπτουν διάφορα style και μπορούν να φορεθούν σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Τα χαρακτηρίζει η ροκ, δυναμική τους διάθεση!» – Αντρέας Ρ.

Facebook: ROK by Andreas Rokkos

Instagram: rok_jewelry
Email: andrew_rokkos@hotmail.com

6
Dudunia

«Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι: ασήμι, χαλκός, μπρούντζος, αλπακάς, ημιπολύτιμες πέτρες και κάποια πιο ιδιαίτερα υλικά, όπως ύφασμα ή βότσαλα. Οι ημιπολύτιμοι λίθοι είναι πολύ αγαπημένο μου υλικό, αν και η επεξεργασία και το «δέσιμό» τους στο μέταλλο είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, υπομονή και έμφαση στη λεπτομέρεια. Στα Dudunia μπορείς να βρεις κομμάτια εμπνευσμένα από γεωμετρικά σχήματα και γραμμές, αλλά και κοσμήματα με έθνικ χαρακτήρα με στοιχεία από πολιτισμούς που θαυμάζω!» – Μαρία Φ.

Facebook: dudunia 
Instagram: dudunia_
International Online Shop: DUDUNIA 

7
 Tartarooga

«Συνδυάζουμε ημιπολύτιμες πέτρες, χρωματιστά κρύσταλλα και ιδιαίτερες αλυσίδες που αναδεικνύουν το νεανικό και φρέσκο χαρακτήρα. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα γεωμετρικά σχήματα. Πάντα, με προσοχή στην ποιότητα, αφού χρησιμοποιούμε πολύ καλής ποιότητας μεταλλικά στοιχεία, ώστε να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Είναι όλα χειροποίητα από εμάς και παραδίδονται σε μία πολύ cute, παραμυθένια συσκευασία, μέσα σε γυάλινα, μικρά βαζάκια!»  – Ολύνα και Στελλίνα

Facebook: Tartarooga
Instagram: tartarooga
Email: 
tartatooga.fashion@gmail.com
Shop: Νοταρά 44, Piraeus, Greece
Τel: 2114072677

8
Daphne P.

«Ως Δάφνη έχω μία ιδιαίτερη σχέση με τα κοσμήματα, απασχολούμαι καθημερινά με όλες τις πτυχές τους (σχεδιασμός, ειδικές κατασκευές, πώληση, επιμέλεια). Μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι: χρυσός, ασήμι, σμάλτος, διαμάντια, ζαφείρια, μαργαριτάρια και άλλα πολλά. Κύριο μέλημα μου, είναι το κόσμημα να αναδεικνύει την προσωπικότητα του κάθε ατόμου που τα φοράει!» – Δάφνη Π.

Instagram: daphnep_jewelry
Page: daphnep.jewelry
Email: 
daphne.dp@gmail.com
Shop:
34 Haritos Kolonaki Str., Athens, Greece
Τel: 210 7217789

 

Ο κάθε δημιουργός  προσδίδει στα κοσμήματά του τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα κι αυτό είναι που τα κάνει τόσο ιδιαίτερα!

 


Διάβασε επίσης: Shopping guide – 6 τάσεις στα κοσμήματα που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending