fbpx

4 tips για να απαλλαγείς από τα σκασμένα και ξηρά χέρια!

Είμαι σίγουρη ότι ενοχλείσαι κι εσύ όπως κι εγώ με τα ξηρά και σκασμένα χέρια που έχουμε τον χειμώνα, όχι μόνο σε αισθητικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο πόνου.

Αν δεν ανήκεις στις τυχερές που έχουν απαλή και λεία επιδερμίδα, τότε ακολούθησε τις πιο κάτω συμβουλές!

Δες τα 4 πιο κάτω tips:

1
Ήπια καθαριστικά χεριών

Πολλά καθαριστικά έχουν ως αποτέλεσμα να ξηραίνουν ακόμα περισσότερο το δέρμα σου αφού περιέχουν ειδικά δραστικά συστατικά που την αφυδατώνουν. Έτσι, προσπάθησε να βρεις πιο ήπια καθαριστικά για το καθάρισμα των χεριών σου για απομάκρυνση των μικροβίων τα οποία να είναι πιο φιλικά προς το δέρμα σου!

2
Ελαιόλαδο


Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το ελαιόλαδο προσφέρει τρομερή ενυδάτωση σε ξηρό και τραχύ δέρμα και επαναφέρει την υγρασία του δέρματος. Πολλές φορές θα έχετε ακούσει ότι πολλοί αστέρες χρησιμοποιούν baby oil για ενυδάτωση για τα χέρια, το σώμα και τα χέρια τους. Πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο όμως, γιατί η υπερβολική χρήση του φέρνει άλλα αποτελέσματα όπως το να κάνει το δέρμα απίστευτα λιπαρό!

3
Προστασία

Φρόντισε να προστατεύεις τα χέρια σου, γι’αυτό όταν κάνεις δουλειές του σπιτιού να φοράς πλαστικά γάντια. Επίσης όταν ξέρεις ότι η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή και θα είσαι για αρκετή ώρα έξω εκτεθειμένη στο κρύο πάρε μαζί σου ένα ζευγάρι γάντια!

4
Ενυδατική κρέμα

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου είναι το “Α” και το “Ω” για να μην ξηραίνονται τα χέρια σου. Το νερό ξηραίνει τα χέρια γι’ αυτό και κάθε φορά που πλένεσαι τα νιώθεις κάπως τραβηγμένα. Με συστηματική ενυδάτωση η ξηρότητα θα υποχωρήσει σιγά σιγά και θα επανέλθουν τα χέρια σου στα φυσιολογικά τους πλαίσια!

Απαλλάξου από τα ξηρά και σκασμένα χέρια
μια για πάντα! 

 


Διάβασε επίσης: Δες ποια είναι τα νέα trends στα νύχια για το 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending