fbpx

5+1 περιπτώσεις που ζώο “εισέβαλε” σε γήπεδο!

Τι περιμένεις να δεις όταν πας στο γήπεδο; Παθιασμένους οπαδούς, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους διαιτητές θα ήταν ίσως μια αναμενόμενη απάντηση. Τι γίνεται όμως όταν στον αγωνιστικό χώρο “εισβάλουν” απρόσκλητοι, χαριτωμένοι επισκέπτες;

Σου δημιουργείται εκείνο το αβίαστο χαμόγελο ακόμα και αν η ομάδα σου είναι πίσω στο σκορ χωρίς καμία αμφιβολία! Κάπως έτσι, μαζέψαμε 5+1 περιπτώσεις όπου ζώα αποφάσισαν να κάνουν ένα περίπατο σε αγωνιστικό χώρο.

Δες ποιες είναι παρακάτω:

 

1
Εδώ κουμάντο κάνω μόνο εγώ!

Το τιτλάκι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τα λόγια της αγελάδας που αποφάσισε να δείξει στα παιδάκια ποιος είναι το αφεντικό. Εισέβαλε που λες, σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος, έτρεξε, ξεμούδιασε και αποσύρθηκε ξανά μέσα στο δάσος. Μπήκε και βγήκε, δηλαδή, μόνη της αλλά πέρασε το μήνυμα της: Ο χώρος εδώ μου ανήκει!

2
Ήθελε παιχνιδάκια ο σκύλος!

Και ενώ οι φιλάθλοι του συγκεκριμένου αγώνα ήταν μες τα νεύρα, βρίζοντας τον διαιτητή (προφανώς για κάποια απόφαση του που θεώρησαν λανθασμένη) μπαίνει μες το γήπεδο ένας μικρός, ασπρόμαυρος σκύλος και κέρδισε την προσοχή στο πι και φι χάρη στη τσαχπινιά του. Τον πλησίασε ένας ποδοσφαιριστής για να τον απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο και ο μπαγάσας έκανε ναζάκια. Τελικά, κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα προσφέροντας μια πανέμορφη στιγμή στους παρευρισκόμενους.

3
Γάτα γρήγορη σαν αστραπή!

Και αν νόμιζες πως η μπάλα ταξιδεύει γρήγορα, προφανώς δεν είδες αυτή τη γάτα να αλωνίζει μέσα σε γήπεδο baseball. Η άτιμη δεν άφησε εκατοστό για εκατοστό που να μην αφήσει τα σημάδια της. Αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κατάλαβε πως είναι ανεπιθύμητη, με μανούβρες που ούτε οδηγός Formula 1 δεν κάνει, ξέφυγε από τους πάντες, μέχρι που βρήκε τόπο ξεκούρασης στις κερκίδες και μια θέση στις καρδιές όσων την είδαν!

4
Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και στο γήπεδο!

Τι θέλει ένα σκυλάκι για να είναι ευτιχισμένο; Λίγη αγάπη μόνο, αδελφέ! Αυτή έψαξε να βρει το συμπαθέστατο τετράποδο σε αγώνα για το Copa Libertadores κάνοντας αγαπούλες σε όποιον έβρισκε μπροστά του μέχρι να του δώσουν σημασία. Τελικά, αφού έπαιξε και απόλαυσε κάθε λεπτό παρουσίας του μέσα στο γήπεδο, υποχρεώθηκε σε αποχώρηση αφού πρώτα φίλησε τον ηρωικό του μεταφορέα και καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

5
Γυναικάς ο σκίουρος!

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 2 δεδομένα: Το πρώτο είναι πως ο χαριτωμένος “εισβολέας” είναι λάτρης του ωραίου φύλου, αφού διάλεξε παιχνίδι γυναικείου ποδοσφαίρου για να κάνει την εμφάνιση του. Το δεύτερο είναι πως μάλλον κάπου χάθηκε στην πορεία αφού θέλησε να κερδίσει την προσοχή κάνοντας περιστροφές γύρω από τον εαυτό του. Δεν τον λες δηλαδή και τον πιο έξυπνο σκίουρο εκεί έξω. Σίγουρα πάντως έμεινε αξέχαστος σε όλους όσους είχαν την τύχη να τον δούν να κάνει τα δικά του.

6
Άξια η κυπριακή εκπροσώπηση!

Αν νόμιζες, καλέ μου φίλε, πως η Κύπρος μας θα απουσίαζε από την συγκεκριμένη λίστα, μάλλον δεν ξανάκουσες την ιστορία με τις 2 συμπαθέστατες κατσίκες που μπήκαν στο Παφιακό Στάδιο. Μπήκαν που λες στο γήπεδο λες και ήταν δικό τους, αναγκάζοντας τις κάμερες να στραφούν προς το μέρος του αγνοώντας την εξέλιξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε Ευαγόρα και ΕΠΑ Λάρνακας. Όπως μάλιστα, μας πληροφορεί ο αθλητικός συντάκτης που κάλυψε το παιχνίδι τα αγαπημένα τετράποδα μάλλον δεν ικανοποιήθηκαν από το θέαμα αφού μπήκαν και στο γήπεδο διακόπτωντας, έστω προσωρινά, τον αγώνα!

Εσύ, ποια “εισβολή” ζώου σε γήπεδο ξεχωρίζεις;

 

Δες επίσης:Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που το παρατσούκλι τους είναι όνομα ζώου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending