fbpx

Αδυνάτισε φτιάχνοντας ροφήματα με 5 βότανα που έχεις στο σπίτι!

Είμαι σίγουρη ότι θες να χάσεις βάρος και προσπαθείς, αλλά ίσως να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί να γυμνάζεσαι, να ακολουθείς διατροφή, ένα υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και πάλι ο μεταβολισμός σου να μη σε βοηθά στο χάσεις βάρος.

Το ξέρω θέλεις να τα παρατήσεις, αλλά μην το κάνεις! Σου δίνω τα δικά μου αποτελεσματικά tips που κάνω τον τελευταίο καιρό για να αρχίσει να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός μου. Πρόσθεσε βότανα στην καθημερινότητά σου, πίνοντας διάφορα ροφήματα που φτιάχνω με αυτά!

Αν και στην αρχή δίσταζα, στη συνέχεια εντυπωσιάστηκα με τα αποτελέσματα που είδα και πλέον τα πίνω σε καθημερινή βάση, σε συνδυασμό εννοείται με υγιεινή διατροφή και γυμναστική! Tα ροφήματα αυτά, φτιάχονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά αφού τα περισσότερα τα έχεις σίγουρα στο σπίτι σου.

Δες ποια βότανα θα σε βοηθήσουν:

1
Κανέλα

Η κανέλα την οποία έχεις σίγουρα στο σπίτι, σε συνδυασμό με το μέλι και το λεμόνι βοηθούν στην μείωση της χοληστερόλης και του σωματικού λίπους, αλλά και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου να πιεις 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

2
Χαμομήλι

Σίγουρα έχεις ακούσει τη γιαγιά σου να μιλάει για το χαμομήλι και τις ιδιότητές του. Το χαμομήλι βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στη μείωση του πρηξίματος στην κοιλιακή χώρα.

Πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου να πιεις 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

3
Πράσινο τσάι

Εκατοντάδες φορές έχεις ακούσει για το πράσινο τσάι και τις ιδιότητες του για την απώλεια βάρους. Καιρός είναι να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου εφόσον οι αντιοξειδωτικές του ουσίες μπορούν να γίνουν σύμμαχός σου στην απώλεια βάρους!

Πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου να πιεις 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

4
Λουίζα

Η λουίζα είναι γνωστός εχθρός της κατακράτησης των υγρών και σύμμαχος στο κάψιμο λίπους και στην αποτοξίνωση.

Πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου να πιεις 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

5
Μαϊντανός

Σου ακούγετε παράξενο, αλλά ο μαϊντανός με τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες που περιέχει βοηθά στην καταστολή της πείνας και στη μείωση βάρους.

Πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου να πιεις 2-3 φλιτζάνια την εβδομάδα.

Δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς
όταν θα δεις τη διαφορά!


Διάβασε επίσης: 5 tips για να διατηρείς τον οργανισμό σου σε ευεξία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending