fbpx

Andre Alves: Ένας καθαρόαιμος Βραζιλιάνος επιθετικός!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ποδοσφαιριστές φεύγουν σαν τελειωμένοι από μια ομάδα και καταλήγουν σε άλλη κάνοντας ‘παπάδες’ στα γήπεδα!

Κάπως έτσι είναι και η ιστορία του Andre Alves. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός περιπλανήθηκε σε αρκετές ομάδες όταν το 2012 – 2013 κατέληξε στην Ομόνοια. Ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα σαν γκολτζής και συνέβαλε αρκετά αφού σε 29 αγώνες πέτυχε 16 γκολ.

Στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει και ο ίδιος ξεκινά για ένα ακόμα ταξίδι. Αγωνίζεται για ένα χρόνο στο Dubai και μετά καταλήγει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Η επιστροφή στο νησί μας θα γίνει για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας το καλοκαίρι του 2015. Με τα χρώματα της ΑΕΚ έγραψε 51 συμμετοχές και 25 γκολ (μέσος όρος περίπου 2 γκολ το παιχνίδι). Βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα της Λάρνακας να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.


Football Loop – Μαζεμένα όλα τα νέα της ομάδας σου στο κινητό. Εσύ ακόμη να το κατεβάσεις;


Στη φετινή σεζόν ξεκίνησε στην ομάδα της Λάρνακας αλλά από τον Γενάρη ανήκει στο δυναμικό της Ανόρθωσης. Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν με την μεταγγραφή του 33χρονου Βραζιλιάνου αφού κάποιοι τον θεωρούσαν αρκετά καλό επιθετικό για να τον δώσει η ΑΕΚ και κάποιοι τον θεωρούσαν πολύ μεγάλο σε ηλικία για την Ανόρθωση.

Ο ίδιος φρόντισε να κλείσει από νωρίς τα στόματα αφού σκόραρε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας και σημείωσε χατ τρικ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως είναι σημαντικό γιατί ο Alves έδειξε τα βραζιλιάνικα επιθετικά στοιχεία του με ένα χατ τρικ όλο ουσία.

Στο πρώτο γκολ πήρε την μπάλα μετά από πάσα, γύρισε τον αντίπαλο και με σουτ στην κλειστή γωνιά έγραψε το 1 – 1. Στο 2ο γκολ ήξερε ακριβώς που να σταθεί σαν καθαρόαιμος επιθετικός για να ακουμπήσει απλώς τη μπάλα και να μπει στα δίκτυα και στο 3ο γκολ κρατήθηκε πίσω για οφσάιντ, έφυγε γρήγορα και με κλεφτή ματιά είδε και τον επόπτη αν σήκωσε σημαία και μετά έγραψε το 4 – 2 με υποδειγματικό τελείωμα, αν και είχε στενό μαρκάρισμα.

Σίγουρα ο ίδιος έχει πολλά να προσφέρει ακόμα και πρέπει να παλέψει για να κρατηθεί σε τέτοια φόρμα, αλλά τα στοιχεία του Βραζιλιάνου είναι αυτά που τιμούν τα χρώματα της Βραζιλίας σε όλα τα μήκη της γης!


Football Loop – Μαζεμένα όλα τα νέα της ομάδας σου στο κινητό. Εσύ ακόμη να το κατεβάσεις;


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending