fbpx

Τα 5 πράγματα που κάνουν τη Λεμεσό ξεχωριστή από τις άλλες πόλεις!

Η κάθε πόλη της Κύπρου έχει τις δικές της ομορφιές, αλλά, όσοι έχουν επισκεφθεί την Λεμεσό έχουν να πουν πολλά θετικά σχόλια.

Είναι μια πανέμορφη πόλη η οποία φημίζεται για τη διασκέδασή της, όπως και για πολλά άλλα πράγματα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πόλεις.

Δες τα 5 πράγματα που κάνουν τη Λεμεσό ξεχωριστή:

 

1
Η Ανεξαρτησίας

Ποιος δεν θα ήθελε ένα δρόμο που από την αρχή μέχρι το τέλος του είναι γεμάτος γνωστά καταστήματα και καφετέριες; Δεν χρειάζεται να μετακινείσαι συνεχώς σε άλλους χώρους για να βρεις κάτι, αφού είναι όλα μαζεμένα στην Ανεξαρτησίας.

2
Μόλος

Είναι πολύ ωραίο να έχεις θάλασσα στην πόλη σου. Όταν θέλεις να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς, να διαβάσεις, ή να γυμναστείς μπορείς να κάνεις μια βόλτα στον Μόλο.

Είναι κοντά στο κέντρο και όσοι μένουν κοντά είναι στ’ αλήθεια πολύ τυχεροί!

3
Μαρίνα Λεμεσού

Η Μαρίνα είναι γνωστό σημείο της Λεμεσού όπου μπορείς να πας για ένα πρωινό ή απογευματινό καφεδάκι ή για φαγητό δίπλα από το παλιό λιμάνι της Λεμεσού, το οποίο όμως τα τελευταία χρόνια έγινε αγνώριστο!

4
Νυχτερινή Ζωή / Διασκέδαση

Ο Λεμεσιανοί φημίζονται για το κέφι που έχουν για διασκέδαση, παρόλα τα προβλήματά τους.

Οι εξόδοι είναι εξόδοι και δεν κόβονται με τίποτα. Βγαίνουν στα clubs της πόλης ή πηγαίνουν στη Σαριπόλου για πιο χαλαρά και τα δίνουν όλα – σαν να μην υπάρχει αύριο!

5
Τα διάφορα Φεστιβάλ / Εκδηλώσεις

Image result for carnival limassol

Άλλο ένα γεγονός για το οποίο φημίζεται και είναι γνωστή η Λεμεσός είναι η γιορτή του κρασιού που γίνεται κάθε χρόνο στον ζωολογικό κήπο.

Εκτός από αυτό όμως, οι Λεμεσιανοί εφόσον είπαμε ότι ξέρουν να διασκεδάζουν, είναι γνωστοί για τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση τους, η οποίο πραγματικά είναι υπέροχη!

Εσύ ποια από τα πιο πάνω θες να δεις από κοντά σύντομα; 🙂

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending