fbpx

5+1 must ρούχα και αξεσουάρ για τη βαλίτσα σου όποτε ταξιδεύεις!

Ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν ξέρεις τι ακριβώς να βάλεις στη βαλίτσα σου;

Ψυχραιμία! Μπορεί να έχεις περιορισμούς ως προς το βάρος της βαλίτσας σου, αλλά κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην τα πάρεις μαζί σου!

Δες τα παρακάτω:

1
Leather jacket

Ένα δερμάτινο σακάκι είναι σίγουρα ‘must‘ για τη βαλίτσα σου! Είτε είναι bomber, είτε είναι biker, μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο από μέσα και να δημιουργήσει ένα πολύ στυλάτο νεανικό και παράλληλα rock ύφος, αντικαθιστώντας συγχόνως και το blazer.

Χρωματικά οι επιλογές είναι πολλές, από μαύρο και ταμπά (καφέ) μέχρι maroon (μπορντό) και μουσταρδί.

2
Blue jeans

Κλασικά και διαχρονικά! Τα blue jeans μας συνδυάζονται άψογα με οτιδήποτε, από πουκάμισο μέχρι και ένα απλό T-shirt.

Επέλεξε το αγαπημένο σου denim παντελόνι και δημιούργησε ένα πολύ stylish και άνετο look. Βέβαια, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν διάφορα cuts (normal, slim, skinny κ.λ.π.), άρα πριν βάλεις το παντελόνι στη βαλίτσα σου, σκέψου τι σε κολακεύει περισσότερο!

3
White sneakers

Πολύ αναπαυτικά και ιδανικά για ένα casual/street style outfit. Τα white sneakers μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με οποιοδήποτε παντελόνι οποιουδήποτε χρώματος, ενώ είναι μία πολύ μοντέρνα επιλογή για ένα ‘ημιεπίσημο’ ντύσιμο.

4
Λευκό πουκάμισο

Για μία βραδινή έξοδο, αλλά και για έναν καφέ το πρωί, το λευκό σου πουκάμισο είναι μία πολύ έξυπνη επιλογή.

Απλό και χωρίς υπερβολές, το λευκό πουκάμισο δεν είναι καθόλου “φλύαρο” και αποπνέει μία αίσθηση λιτής κομψότητας, η οποία μπορεί να σε συνοδεύει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

5
Δερμάτινο πορτοφόλι

Ένα δερμάτινο πορτοφόλι, απλό και μονόχρωμο, είναι μία αρκετά κομψή επιλογή για να φυλάξεις τα λεφτά και τις κάρτες σου.

Προτίμησε το πορτοφόλι να μην έχει θήκη για τα κέρματα, ώστε να μη “φουσκώνει” το πορτοφόλι σου κάθε φορά που γεμίζεις από ψιλά.

Για περισσότερη ανθεκτικότητα, επέλεξε Saffiano leather (cross-hatch style) που είναι αδιάβροχο και δεν γδέρνεται εύκολα.

6
Ρολόι χεριού (handwatch)

Γιατί να βλέπεις την ώρα από το κινητό σου, ενώ μπορείς να έχεις ένα ρολόι στο χέρι σου; Είτε με δερμάτινο, είτε με μεταλλικό λουράκι, ένα ρολόι πάντα κάνει τη διαφορά!

Προσπάθησε να επιλέξεις το μέγεθος του καντράν ανάλογα με το μέγεθος του καρπού σου, καθώς επίσης και τους χρωματισμούς του. Ένα πολύ ωραίο ρολόι μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Φρόντισε να τα προμηθευτείς, αν σου λείπει οποιοδήποτε από αυτά, και έφυγες!

Πόσα από αυτά έχεις ήδη στη ντουλάπα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending