fbpx

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο ποδοσφαιρικό ημερολόγιο;

Υπάρχουν πολλοί ανθρώποι (π.χ. εγώ) οι οποίοι εν έχουμε ιδέα που τα ζώδια τζιαι τα άστρα! Είδα κάποτε λλίο που το Star Wars αν μετρά αλλά ως τζιαμέ.

Υπάρχουν τζιαι κάποιοι άλλοι οι οποίοι συμβουλεύονται το ζώδιο τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να δουν τι πρέπει να προσέξουν τζιαι τι όι!

Αν εσύ, αγαπητέ μου φίλε/η, θέλεις να μάθεις τζιαι το ποδοσφαιρικό σου ζώδιο είσαι στο κατάλληλο μέρος!


Football Loop – Μαζεμένα όλα τα νέα της ομάδας σου στο κινητό. Εσύ ακόμη να το κατεβάσεις;


Υ.Γ. Εγώ εν θα το δυσκολέψω με τις ημερομηνίες εν να το πιάσω κατά μήνα! Δείτε τον μήνα που γεννηθήκατε και το ποδοσφαιρικό σας ζώδιο!

1
“Το τέρας του Λοχ Νες” (Ιανουάριος)

Όσο παράξενο, τζιαι μυθικό, εν το τέρας του Λοχ Νες τόσο εν τζιαι το ζώδιο σας! Μια περίοδος που εγεννήθηκαν μαέστροι της μπάλας. Τα χαρακτηριστικά σας είναι σοβαρότητα, πειθαρχία τζιαι αγάπη για τζιείνο που κάμνετε. Αυτά τα πήρατε από τύπους σαν τους Buffon και Xavi. Βέβαια επειδή πάντα έχετε έναν Suarez μέσα σας προσέχετε γιατί που το πολλή το πάθος πολλές φορές ‘τρώτε όσους σας κοντράρουν!

2
“Ο αιμοβόρος πάνθηρας” (Φεβρουάριος)

Μήνας ο οποίος εγεννηθήκαν ποδοσφαιριστές με ικανότητες που έχει το αιμοβόρο αιλουροειδές. Cristiano Ronaldo, Neymar, Cavani, Falcao, Di Maria και Adebayor σου δίνουν τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που τους δίνεται μισή ευκαιρία τζιαι πετυχαίνουν τα πάντα στη ζωή τους! Αρέσκει σου να είσαι το αστέρι της παρέας τζιαι κάποτε ξεφεύγεις αλλά εν οκ γιατί αξίζει σου!

3
“Η γελαστή μαϊμού” (Μάρτης)

Είσαι έξυπνος/η, κατέχεις από ζογκλερικά, κυκλοφοράς με ένα χαμόγελο στα χείλη τζιαι προσφέρεις θέαμα. Κάποτε δεν σε παίρνουν στα σοβαρά αλλά όποτε προσπαθούν να σε σταματήσουν ξεφεύγεις κοροϊδεύοντας κιόλας αφού δεν έχουν τη δύναμη να σε σταματήσουν. Μήνας που γεννήθηκε ο μεγάλος Ronaldinho τζιαι μόνο αυτό μετρά. Η συμβολή των Drogba και Sergio Ramos σε κάνουν να κουβαλάς πολλά κιλά τρέλας, μαγείας αλλά τζιαι αποτελεσματικότητας!

4
“Ο παθιασμένος ιπποπόταμος” (Απρίλης)

Σταθερός/ή στις απόψεις σου τζιαι στην καθημερινότητα σου. Είσαι βράχος για όσους θέλουν τη βοήθεια σου αλλά τζιαι για αυτούς που θέλουν να τους δώσεις το κάτι παραπάνω. Πολλοί νομίζουν πως επειδή εν ακούγεσαι πολύ δεν υπάρχεις κιόλας, αλλά μόλις τα βάζουν μαζί σου βρίσκουν μπροστά τους ένα ογκόλιθο! Όπως ήταν τζιαι ο Carles Puyol, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουν έρθει από τους Kaka, Ribery και Mata!

5
“Το εμβληματικό λιοντάρι” (Μάης)

Παρόλο που ο Μάης εν ο μήνας των γαϊδουριών με τόσους θρύλους να γεννιούνται τον Μάη εν μπορείς παρά να είσαι άρχοντας στον τόπο σου τζιαι να κάμνεις τη διαφορά. Είτε σιωπηλά είτε βρυχώντας ούλλοι φοβούνται σε κάπως τζιαι σέβονται σε. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν τη θέση σου αλλά σίουρα ποττέ εν θα είσαι αναλώσιμος! Θέλεις τζιαι απόδειξη; Beckham, Cantona, Gerrard, Casillas, Iniesta, Pirlo τζιαι Forlan λλία που τα ονόματα που εστιγματίσαν τον μήνα σου!

6
“Η αρχοντική κόμπρα” (Ιούνης)

Βλέπεις μια κόμπρα να έρκεται πάνω σου. Βουράς να φύεις. Όποιος μένει να σε αντιμετωπίσει… έβαψε την. Κάτι τέτοιο γίνεται τζιαι στην ζωή σου. Βάζεις στόχους, καταφέρνεις τους, βάλλεις άλλους καταφέρνεις τους ξανά. Έσσιεις όμως διλήμματα. Εν μπορείς να είσαι καλός σε 2 τόπους όσο τζιαι να προσπαθείς. Αποτέλεσμα; Εν νιώθεις γεμάτος/η όσο σπουδαίος/α τζιαι αν είσαι! Αφήκαν σου τις δυνάμεις τους οι Messi, Aguero, Lampard, Podolski τζιαι Klose! Χρησιμοποία τες σωστά!

7
“Ο ασταμάτητος ταύρος” (Ιούλης)

Συνήθως είσαι χαλαρός/η τζιαι εν ψάχνεις πολλά πολλά αλλά άμα πεις να κάμεις κάτι εν σε σταματά τίποτε. Έσσιεις πάθος τζιαι η θέληση σου μπορεί να σε μετατρέψει σε ταύρο. Η ίδια θέληση έβαλε τους Hulk, Bale, van Nistelrooy τζιαι Robbie Keane στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου. Βέβαια πρέπει να προσέχεις γιατί είσαι τζιαι επιρρεπής στις κακές αποφάσεις τζιαι κάποτε ο ταυρομάχος εν καλός!

8
“Ο διψασμένος αετός” (Αύγουστος)

Αρέσκει σου να παρακολουθείς την ζωή τζιαι τους γύρω σου. Μαθαίνεις που τζιείνους τζιαι μόλις έρτει η ευκαιρία βάζεις κάτω τζιείνα που έμαθες, χρησιμοποιάς τα τζιαι αφήνεις τους ούλλους άφωνους. Στοιχεία που επήρες από τους Henry, van Persie, Lewandowski, Zanetti, Schweinsteiger και Alan Shearer. Βέβαια λλίο ο ήλιος τζιαι λλίο ο Balotelli κάμνουν σε ώρες ώρες άμα βαρκέσαι να ξεφεύγεις που τον καλό σου εαυτό!

9
“Η ξεχασμένη αλεπού” (Σεπτέβρης)

Γεννήθηκες ένα μήνα μετά το καλοκαίρι. Καλά στην Κύπρο ο Σεπτέβρης αλόπως εν παραπάνω πυρά, άσχετο όμως. Είσαι πολλά καλός στο να βοηθάς τζιαι να στηρίζεις άλλους αλλά πολλές φορές χάνεσαι γιατί εν διάς την αξία που αξίζει του εαυτού σου. Όταν όμως είσαι στις καλές σου έσσιεις την αποτελεσματικότητα του Giroud τζιαι την εξυπνάδα του Mondric τζιαι του Schevchenko. Μεν φέφκεις που την πορεία σου τζιαι ανέβαζε τη ψυχολογία σου καθημερινά!

10
“Το ξακουστό μάστανγκ” (Οκτώβρης)

Βλέπουν σε τζιαι νομίζουν πως είσαι ένα από τα ίδια αλλά ξεχωρίζεις. Ακόμα τζιαι αν δεν σε αφήνουν εσύ βρίσκεις τρόπο τζιαι ξεχωρίζεις. Καυχιέσαι λλίο παραπάνω τις πλείστες φορές αλλά τούτο εν επειδή πιστεύκεις πολλά στον εαυτό σου. Αν δεν είσαι έτσι όπως επερίγραψα φρόντισε να γίνεις γιατί τύποι σαν τον Ibrahimovic τζιαι Maradona εν αστειεύκουνται!

11
“Ο έξυπνος μονόκερος” (Νιόβρης)

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας ακούεις τη φράση “μα σοβαρομιλά τωρά;” αφού τους αφήνεις ούλλους έκπληκτους με το τι μπορείς να κάμεις. Μπορείς να αντέξεις αρκετή πίεση τζιαι βάρος στους ώμους σου αλλά οι άλλοι τείνουν να ξεχνούν πως είσαι τζιαμέ λόγω των χαμηλών τόνων που κρατάς. Τακτική που είχαν τζιαι οι Giggs, Scholes, Xabi Alonso, Joe Cole τζιαι Rio Ferdinard. Το σίουρο είναι ότι μόλις φέφκεις που κάπου λείπεις τους αμέσως αλλά μένει πίσω η μυθική σου φιγούρα!

12
“Ο κένταυρος” (Δεκέμβρης)

Είσαι παντός καιρού τζιαι εδάφους. Έσσιεις κάποια θέματα με τον εαυτό σου τζιαι με τους γύρω σου αλλά η αποτελεσματικότητα σου σε καθιστά αναγκαίο πολλές φορές στη δουλειά σου τζιαι στη ζωή σου. Owen, Terry, Sanchez, Benzema τζιαι Higuain εδώσαν σου πολλά καλά στοιχεία αλλά πρέπει να τα δουλέφκεις συνέχεια όπως τζιαι οι ίδιοι!

Εσύ ποιο ποδοσφαιρικό ζώδιο είσαι;


Football Loop – Μαζεμένα όλα τα νέα της ομάδας σου στο κινητό. Εσύ ακόμη να το κατεβάσεις;


Δες επίσης: 5 τηλεοπτικές σειρές με… ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον! (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending