fbpx

3 fashionable outfits ιδανικά για τις μέρες που ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Αυτή την εβδομάδα θα σου προτείνω 3 διαφορετικά outfits που μπορείς να φορέσεις καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας τώρα που ανοίγει ο καιρός.

Τα συγκεκριμένα outfits μπορείς να τα φορέσεις όταν θα βγεις βόλτα για καφέ, ή ακόμα και για ένα χαλαρό ποτό.

Δες τα εδώ: 

1
Constantinos

Εγώ επέλεξα ένα denim on denim outfit, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Είναι άνετο και πολύ in αυτό το διάστημα. Η δυσκολία σε ένα total denim outfit είναι να προσέξεις τα χρώματα στα denim κομμάτια που θα επιλέξεις. Επίσης μπορείς να παίξεις μαζί του δένοντας το πουκάμισο στην μέση για να κάνεις το outfit σου ακόμη πιο sport.

Get the look:

Denim shirt

Jean

Τop

Μποτάκια

2
Costas

Εγώ επέλεξα να δημιουργήσω ένα πιο street style outfit, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δίνει στυλ και προσωπικότητα. Μπορείς να το φορέσεις καθ΄όλη την διάρκεια την ημέρας. Αυτό που θα σας πρότεινα περισσότερο από το outfit μου είναι το τρικό με τα σκίσματα, μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα λευκό ή και μαυρο top από μέσα.

Get the look:

Leather jacket

Τρικό

Jeans

Παπούτσια

3
Chrisis

Εγώ προτείνω να δημιουργήσεις ένα multi layered outfit. Το μαύρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα στα ρούχα ακόμα και την άνοιξη. Αυτή τη φορά επέλεξα να παίξω με αποχρώσεις του γκρίζου και του μαύρου και απέφυγα το total black outfit. Είναι ένα καθημερινό outfit όπου μπορείς να το φορέσεις για την πρωινή και απογευματινή σου βόλτα.

Get the look:

Ζακέτα

Φανέλα

Παντελόνι

Παπούτσια

Eσύ ποιο θα επέλεγες να φορέσεις; 

 


Διάβασε επίσης: 3 διαφορετικοί στυλάτοι τρόποι για να βάλεις
το ζιβάγκο σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending