fbpx

5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο αδύνατη! (Part 1)

Δεν είναι λίγες οι φορές που σκεφτήκαμε να φορέσουμε μαύρα ρούχα, γιατί ξέρουμε ή ακούσαμε ότι μας κάνουν να φαινόμαστε πιο αδύνατες! Και κάθε φορά λέμε ότι θέλουμε να βρούμε κι άλλα τέτοια κόλπα που θα μας «αδυνατίζουν» ή τουλάχιστον που θα καμουφλάρουν τις ατέλειές μας!

Γι’ αυτό κι εγώ έψαξα και βρήκα 5 tips έτσι ώστε με τις στυλιστικές σου επιλογές να είσαι in fashion και ταυτόχρονα να κολακεύεις ακόμα περισσότερο το σώμα σου!

Δες τα πιο κάτω:

1
Επέλεξε τα σωστά εσώρουχα 

Αν φοράς τα σωστά εσώρουχα μέσα από τα ρούχα σου, να ξέρεις ότι μπορεί να δείξεις μέχρι και 3kg πιο αδύνατη. Τα σωστά εσώρουχα κολακεύουν τις καμπύλες του σώματός σου, χωρίς να τις τονίζουν ή να δημιουργούν εκεί που δεν έχεις.

Οι celebrities συνήθως επιλέγουν να φοράνε λάστεξ. Aν εσύ όμως δεν το προτιμάς, τότε επέλεξε το σωστό εσώρουχο και το σωστό νούμερο στο σουτιέν που κολακεύει το κορμί σου.

2
Μπλουζες με V

Oι μπλούζες με λαιμόκοψη V στο στέρνο δίνουν την εντύπωση μακρύτερου λαιμού και έτσι προσθέτουν πόντους σε ύψος και αυτόματα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Δίνεται πάντα η εντύπωση ότι είσαι πιο αδύνατη όταν φαίνονται τα κόκαλα στον θώρακά σου.

Υιοθέτησε τις μπλούζες V στην καθημερινότητα σου και απέφυγε να φοράς μπλούζες και φανέλες με το γνωστό ’’χαμόγελο’’ που κρύβουν το λαιμό. Οι συγκεκριμένες κάνουν τους ώμους σου να φαίνονται πιο γεμάτοι και σου προσθέτουν κιλά!

3
Επέλεξε ρούχα με κάθετες γραμμές

Επέλεξε να φορέσεις ρούχα με κάθετο print, και συγκεκριμένα με κάθετες γραμμές, αφού έχουν την ιδιότητα να καμουφλάρουν το σώμα και να το κάνουν να φαίνεται πιο αδύνατο!

Από την άλλη οι οριζόντιες γραμμές, δίνουν την εντύπωση ότι το σώμα είναι πιο καμπυλωτό (γι’ αυτό καλύτερα να αποφεύγεις να φοράς ρούχα με οριζόντια prints).

4
Μαύρο και σκουρόχρωμες αποχρώσεις

Το μαύρο και οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις αδυνατίζουν, αφού είναι τα καλύτερα χρώματα για effect αδυνατίσματος στο μάτι. Μπορείς να φορέσεις σκουρόχρωμα ρούχα και από πάνω να επιλέξεις ανοιχτόχρωμη ζακέτα. Με αυτό τον τρόπο το μάτι θα πέσει στα φωτεινά ρούχα κι έτσι τα περιττά κιλά θα περάσουν απαρατήρητα!

Αν αγαπάς το μαύρο μη διστάσεις να φοράς total black outfits, αλλά από την άλλη αν δεν το αγαπάς και τόσο πόνταρε σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις όπως για παράδειγμα γκρίζο, μπλε σκούρο, καφέ κτλ.

Αν στην πορεία θες να δώσεις χρώμα στο όλο outfit σου παίξε με την τσάντα σου, το σάλι που θα βάλεις στο λαιμό ή ακόμα και στο lipstick σου!

5
Ψηλά τακούνια

Τα ψηλά τακούνια έχουν την τάση να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή, και κατ’ επέκταση και πιο αδύνατη, αφού τα πόδια σου φαίνονται μακρύτερα!

Θυμήσου το tip για να φαίνεσαι ψηλότερη που είχαμε πει σε προηγούμενο post, στο οποίο τονίστηκε η σημαντικότητα των nude heels. Ε λοιπόν και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι nude γόβες βοηθούν γιατί δίνουν την αίσθηση ότι το πόδι συνεχίζεται και ότι φαίνεται μακρύτερο!

Stay tuned για το 2ο μέρος! 

 


Διάβασε επίσης: 5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο ψηλή! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending