fbpx

3 συμβουλές και tips για να πετύχετε το τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ!

Μπήκε και η άνοιξη, αλλάζει σιγά-σιγά και ο καιρός και μαζί μ’ αυτόν και η διάθεσή μας! Ήρθε η ώρα να προσαρμόσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα νέα trends!

Ταυτόχρονα πρέπει να προσαρμόσουμε και το μακιγιάζ μας όχι μόνο στις νέες τάσεις, αλλά και στις ανάγκες του δέρματός μας που είναι πιο απαιτητικές.

Δείτε τι να προσέξετε και τι να αλλάξετε στο μακιγιάζ σας:

1
Βάση

Αποτέλεσμα εικόνας για glowy makeup base

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε τώρα που αλλάζει η εποχή, είναι η αντιηλιακή κρέμα προσώπου. Ειδικά τώρα που ο ήλιος γίνεται πιο δυνατός οι ανάγκες για προστασία είναι περισσότερες γι’ αυτό και δεν πρέπει να παραλείπετε την αντηλιακή σας κρέμα πριν από το μακιγιάζ σας.

Διαλέξτε επίσης ένα πιο ελαφρύ foundation χωρίς matte τελείωμα έτσι ώστε να δείχνετε πιο λαμπερές και φυσικές.

2
Μάτια

Η τάση αυτής της σεζόν θέλει τις βλεφαρίδες έντονες και πυκνές. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να αφήσουμε τα μάτια μας όσο πιο φυσικά γίνεται, με πρωταγωνιστή μόνο τις βλεφαρίδες μας. Αποφύγετε τις σκούρες σκιές και τα πολύ σκούρα μάτια χρησιμοποιώντας eyeliner.

3
Χείλη

Αποτέλεσμα εικόνας για pink lips spring makeup

Τα σκούρα κραγιόν είναι πλέον παρελθόν όπως επίσης και τα πολύ matte κραγιόν. Την θέση τους θα πάρουν πιο ροζ αποχρώσεις με πιο γυαλιστερό τελείωμα, για μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση.

Είστε έτοιμες να αποχωριστείτε τα σκούρα lipsticks
και να υποδεχτείτε τα πιο glossy κραγιόν;

 


Διαβάστε επίσης: Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ που γίνονται σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending